Ötvös Tibor

Fantasztikus négyes - restart?

Friss hírek szerint a Fox nem elégedett az egyébként nagyon is sikeres Fantasztikus négyes sorsával és a jelek szerint egy komplett stábcsere is történik a harmadik részben.

Az értesülést az IESB.net tette közzé, mely szerint a Fox újragondolta a Fantasztikus négyes franchise-t, mivel túl csillogónak, nyúlósnak tartották azt. Így a hírek szerint egy teljes restartot hajtanak végre a produkcióban és a következő első rész leginkább az anyagilag és kritikailag is taroló Vasemberre hajaz majd.



Vagyis nem rugaszkodnak el a képregények világától, de azért kicsit sötétebb, darkosabb lesz a film. Egy új kezdethez új stáb is dukál - legalábbis a Fox szerint, amely az új filmben már nem számít Michael Chiklis, Ioan Gruffudd, Chris Evans, Jessica Alba és a direktor, Tim Story közreműködésére. Vagyis újraosztja Mr. Fantastic, a Láthatatlan lány, a Fáklya és a Lény szerepét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #18
    A fox is egy fa.....
  • bencus11 #17
    Nemá..Simán lehetne kicsit sötétebb a következő rész(lásd harry potter milyen sötét lett már,lassan félek..:D),tök hülyeség lenne újraosztani a szerepeket,szerintem egész jól eltalálták őket..
  • Szolnokboy1 #16
    a F4 nem igényli az effajta erőszakosságot.
  • smaszi #15
    Tökéletesen egyetértek blitzy -vel...
  • blitzy #14
    Talán jobbá tenné a darkosabb hangvétel, de ez a "giccsesnek" titulált miatt se bánkódnék, szerintem alapvetően nem ezzel van a baj. Oké, hangulatváltás lehetne, főleg a dialógusokban, a jellemfejlődésekben (már ha ez lehetséges), de a legalapvetőbb, szerintem, egy jó... vagyis JOBB forgatókönyv lenne. A "darkosság" nem feltétlenül muszáj. Ezek szuper képességekkel rendelkező emberek, míg Batman és Vasember leginkább a technológiájának köszönheti hősségét, és persze jellemének. Szerintem maradhat a rózsaszín meseszerűség, a régi Superman filmeket például ezért szeretem. Nem magyarázkodnak benne, ő Superman és kész. Ők már valamilyen szinten "meseszerű" lények, nincs akkora szükség a a realisztikus ábrázolásra. Csak egy jó sztorira lenne szükség!!! De arra mindenképp.
  • Etinger #13
    Tim Story vol ta gyenge pont az egészben, elég lenne őt cserélni szerintem. Mondhatni Tim nem volt hű a nevéhez xD
  • torcipepe #12
    de miért a kategóriához gyártják a filmeket?? ahelyett hogy megcsinálnák normálisan és utólag mondanák meg, milyen korosztálynak ajánlott.

    a képregényt nem olvastam, de szerintem 1000%, hogy nem olyan bárgyú módon győzték meg az Utazót, mint ahogy a második filmben volt:
    -Csúnya, rossz fiú vagy Utazó!
    -Bocsánat Láthatatlan néni, többet nem csinálok ilyet.
  • codiac #11
    Ez a "restart" telyesen felesleges, ha csinálnának egy komolyabb hangvételű folytatást, azt szerintem jobban fogadnák.

    Cap, te is elég DARKOS vagy... :)
  • Riddick #10
    A filmben tökéletesek voltak a szereplők. Mindegyik fullosan illett a képregény szereplőkre. Szerintem csak rontani fognak rajta.
  • bigjoe #9
    Szerintem a fentiekkel fogják agyonvágni a filmet.. Én biztosan nem fogom megnézni. Utálom, ha cserélik a szereplőket. Ami azt illeti pont ezért ábrándultam ki a dallasból illetve a jóbarátokból...
    Uff..