Szekeres Viktor

Anime-rajzás a magyar scifi-csatornán

A hazai scifi-csatorna tulajdonosai úgy döntöttek, hogy feldobják kínálatukat a legtrendibbnek tartott animesorozatokkal, így bővítve nézőik körét.

Az AXN sajtóközleménye szerint hétfőtől különleges színfolttal gazdagodott az AXN SCI-FI műsorkínálata, hisz minden reggel 8-10 óráig (ismétlés délután 14.00-től 16.00-ig), s hétköznapokon éjszakánként hajnali 2-től 4-ig a legtrendibb animesorozatok futnak majd a csatornán.

A legújabb animéket az AXN SCI-FI testvértévéje, az Animax "szállítja", így garantáltan a legnépszerűbb és legigényesebb szériák lesznek majd láthatóak. A reggeli - illetve délutáni - blokkban természetesen korhatár nélküli, vagy maximum 12-es korhatáros animéket kínál majd az AXN SCI-FI, olyanokat, mint a Tsubasa kapitány, a Dice vagy a Méz és lóhere, míg az éjszakai órákban a fiatal felnőttek érdeklődésére számot tartó alkotások, mint például a Blue Gender, a Cowboy Bebop, Blood+ vagy a Death Note.

Az anime-blokkok bevezetése mellett a csatorna természetesen megőrzi eredeti célkitűzését, s így a legenigmatikusabb sci-fi sorozatok a jövőben is markánsan meghatározzák az AXN SCI-FI programkínálatát. Márciusban a Magyarországon először látható 10. évaddal folytatódik a Csillagkapu, illetve a második évaddal a Csillagkapu: Atlantisz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • esztyopa #16
  Csak nem japánul fogják nyomatni?
  Mennyi idő alatt lehet megtanulni japánul?
  Utoljára szerkesztette: esztyopa, 2018.12.01. 19:51:56
 • jackoneill90 #15
  Sok víz lefolyt a Tiszán. A csillagkapu sorozat befuccsolt.
 • AranyKéz #14
  Troll detected.
 • cateran #13
  Már megint hülye vagy? Nem elugattam világosan a múltkor, hogy az anime japán stílusban rajzolt rajzfilm?
  Trendi-angol eredetű szó,jelentése divatos..vagyis legtrendibb=legdivatosabb
  Használd már a google-t, te szerencsétlen....
  Yaoi-t meg nem kell elviselni..nekem sem tetszik,hát nem is nézek olyat...így nem is zavar...
 • Seth #12
  Ez igaz, de ha rajtuk múlna,akkor már kihalt volna a műfaj XD Hány évente is jön ki vmi tőlük? Persze a jó munkához idő kell.
 • trogi #11
  Trend ide, vagy oda a minőségi anime szerintem a Ghibli stúdióból ered, s Miyazaki Hayao mestertől.
 • Seth #10
  Nem,mert a Shrek nem anime :) Tisztában vagy vele, hogy mit szokás animének nevezni? A yaoi meg nem egy cím,hanem egy műfaj az animéken belül,de inkább ne tudd meg mi is az xd
 • Aldo Moro #8
  "legtrendibb animesorozatok" Ezt a részt én nem értem. Olyan mintha azt mondanám: félprezidenciális, halfelnöki. Tényleg, ha Viktor beszél a haverjával, mit mond neki: megyek megnézem a legújabb Shrek animét?
 • winnie #7
  a viasat a csi-okkal robbant be. azóta sem tudott olyan jó nézettséget hozni, egyedül a gyilkos sorok ér fel melléjük, de az is kevesebb, mint feleannyi nézőt vonz.
 • torcipepe #6
  ha már húzni akarják egy kicsit a csatornát, akkor ott van a Boszorkánykard vagy az Angel. a viasat3 is ezekkel robbant be.
  bár nekem nincs axn sci-fim, de így újabb emberek ismerik meg és talán végre csinálnak hozzá feliratot.