Szekeres Viktor

Új showmester veszi át Conan O'Brien helyét

Amerikában a Fábry-féle Showderhez hasonló beszélgetős műsorok között hatalmas a verseny, a showmesteri tisztség pedig hatalmas presztízst jelent, hiszen aki egyszer pozícióba kerül, annak valószínűleg 10-20-30 évig megvan a fix, napi munkája.

Egyszer azonban elérkezik a váltás ideje is, az NBC-nél Jay Leno 17 év után átadja a stafétát, amit még 1992-ben vett át attól a Johnny Carsontól, aki 30 évig vezette a 23.30-kor kezdődő The Tonight Show-t. Leno helyét az a Conan O'Brien veszi át, aki 1993 óta követte éjjel fél egytől saját talkshow-jával, a Late Night with Conan O'Brien-nel.

Azonban természetesen O’Brien helyére is találni kellett valakit, hogy az ABC-s Jimmy Kimmel és a CBS-es Craig Fergusonnak méltó vetélytársa legyen, s miután tavaly kiderült, hogy az NBC választása Jimmy Fallonre esett, most azt jelenthetjük be, hogy jövő héten hétfőn egy Robert DeNiro-interjúval és egy Van Morrison-fellépéssel bemutatkozik Fallon késő esti talkshow-ja. (A színész-humoristát legutóbb a Szívem csücskeiben és az Amerikai taxiban láthattuk, de országos hírnevet a Saturday Night Live-ban szerzett.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!