Szekeres Viktor

A Barátok közt és a Heroes az SG-olvasók kedvence

Az olvasókat is érdekelheti, hogy vajon ők mit keresnek a legnagyobb kedvvel. Mondanunk sem kell, hogy a két befutó senkinek sem okozott meglepetést.

Az olvasók szeretnek olykor kilátni a kockából és szórakozni, így természetesen a hazai celebekkel kapcsolatos tévés hírekre volt a legnagyobb kereslet, annak ellenére, hogy az őszi sztárdömpingben már tudatosan megpróbáltuk csökkenteni számukat és csak a leglényegesebb, a tévéprogramot is érintő változásokról hírt adni.

A bulvár sokak szerint sajnálatos térhódítása mellett nemcsak a neves tabloidalakok említése miatt kattintott sebesebben az olvasó, hanem amikor meglátta a Hősök és a Barátok közt kulcsszavakat - előbbi az amerikai sorozatok legolvasottabb cikkeit produkálta, míg utóbbi a magyarokét, de hazai vizeken evezve még a Gáspár Győző nevével fémjelzett hírek is sokakat érdekeltek. (Amerikai sorozatok közül a Lost - Eltűntek-kel kapcsolatos hírek futottak be a mennyiséget tekintve a második helyre.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #9
    a hiróz az tényleg jóizgalmas szerintem. a barátok közt kicsit unalmasabb :D:D
    szerintem!
  • ldavid #8
    ha a magyar címekre gondolsz, igen (bár én a Lostot nem szeretem)
  • bmw #7
    Hat mindketto kalap s....
  • daneelolivaw #6
    címből már megijedtem,hogy hova tűnt a lost :)
  • FoodLFG #5
    thx
  • torcipepe #4
    a szmájli lemaradt:
  • torcipepe #3
    na ezért érdemes volt ide kattintani.
  • danesz10 #2
    Hősökkel egyet értek. Rekordsebességgel kattintok a sorozattal kapcsolatos infokra. :)
  • FoodLFG #1
    Hehe
    Viktorbá most válaszolt az ilyen híreknél felmerült kérdésekre.

    Én nem szoktam az ilyen híreket olvasni, de a kommentekbe azért mindig belenézek, mert az SG-s fórumozók azért valljuk be, meg szokták mondani a véleményüket még ha nem is mindig a legszínvonalasabb formában.
    Mindenesetre nekem ez tetszik. Az ilyen híreknél ki tudnak alakulni poénos szóváltások. Úgy egyébként a fórumozók véleménye nem túlságosan izgat, szóval mindegy, hogy miről mit írnak, az a lényeg, hogy poénos legyen. :D

    Ezek miatt jó az SG, mert ide mindenkit beengednek (nincs akkora cenzúra, mint pl a próhárdveren) és jobban előtérben van a fórum. Olyan mint egy nagy medence, amibe mindenki belehugyozik, de mégis mindenki benne úszkál. :D