Szekeres Viktor

Végre itt a hivatalos [rec] 2.-előzetes!

A [rec] hatalmas népszerűsége hazájában, Spanyolországban, hasonló volt a mi Kontrollunk hazai sikeréhez, ugyanis egy olyan műfaj jutott el a csúcsra anyagilag is, mely közel sem tartozik a legkommerszebbek közé.

Sem náluk, sem nálunk nem egyszerű, egy nem romantikus vagy komikus jelzőkkel illethető filmnek jól szerepelnie a mozis sikerlistákon, azonban a [rec] című spanyol zombihorror sikere nemhogy folytatást, de szinte azonnali amerikai feldolgozást is fialt.


Ráadásul már jó ideje tele van a net kamu és rajongói második részes előzetesekkel, s bár a történetet egyelőre homály fedi, nemrég egy színfalak mögötti videót is megosztottunk az olvasókkal, most pedig itt az első hivatalos előzetes, teaser, mely nagyjából azt fedi fel a nézők előtt, hogy a folytatás ott fog kezdődni, ahol az első rész abbamaradt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #16
    az előző kommentemet winnie mester nagy valószínűséggel értette. egy korábbi hírhez kapcsolódott vissza, amit te valószínűleg nem olvastál. a jövőben tájékozódj, és kerüld az otromba jelzőket. megbocsájtok, ifjú padawan, ha elnézést kérsz.(elég kevés ilyen van a neten, légy te az egyik)
    (valami jedis szmájli elkelne ide)
  • NiGhTM4R3 #15
    Én meg ismerek egy arcot, akinek a macskája énekelt a marson.
    Idióta.
  • m minnifield #14
    ilyet semmi pénzből meg lehet csinálni. ismerek egy arcot, aki kemény 10 fontból kihoz egy ilyet
  • Lipi1980 #13
    Érdekes! Én meg tudom nézni!

    Te meg lehet, hogy azért nem látod, mert a kultúra kibaszta a biztosítékot és azért nem látod!

    Istenem hova jut a világ, ha már egy nyamvadt előzetes miatt ilyen geci jön a szádon, ahova valahogy nyilván be is jutott...

    Szánalmas!
  • winnie #12
    meg lehet csinálni. eddig is voltak jobb, rosszabb magyar horrorok. de attól még pénzt kell rá szerezni, ami ha nincs, akkor nem fogod. aki meg tud szerezni, az nem ilyet akar csinálni nyilván.
  • nessboth #11
    ...én sem vágom, hogy hogy jött a képbe a sátánizmus, mert csak az egyház gondolta annak, mert volt valami ellenszer...egyébként a cinematrixon volt is róla szó, hogy mi a farokért nem lehetett ezt a filmet megcsinálni valami ócska pesti lépcsőházban, mikor van annyi lehetőség....de mindegy...maradtak nekünk a jó szar "művész"filmek
  • makemebad09250 #10
    lehet én vagyok hülye de a Sátánizmus mióta terjed nyállal és vérrel?? XD
  • scrap #9
    hát ez majdnem rajta múlott,téged rá kéne húzni 1 nagy lof×szra,meddig tart rákeresni youetub-on? kinőhetnétek már..
  • mihály #8
    az igen bazddmeg, nem semmi jól fel teddet ezt az előzetest, meg sem lehet nézni eszt a szájba baszott előzetes geccit!!!!! igy tovább!!!!
  • Csak77 #7
    Sajnálom nessboth, de ez NEM zombis film, hanem sátános. Kár, hogy nem figyeltél a film végén...