16
  • m minnifield
    az előző kommentemet winnie mester nagy valószínűséggel értette. egy korábbi hírhez kapcsolódott vissza, amit te valószínűleg nem olvastál. a jövőben tájékozódj, és kerüld az otromba jelzőket. megbocsájtok, ifjú padawan, ha elnézést kérsz.(elég kevés ilyen van a neten, légy te az egyik)
    (valami jedis szmájli elkelne ide)
  • NiGhTM4R3
    Én meg ismerek egy arcot, akinek a macskája énekelt a marson.
    Idióta.
  • m minnifield
    ilyet semmi pénzből meg lehet csinálni. ismerek egy arcot, aki kemény 10 fontból kihoz egy ilyet
  • Lipi1980
    Érdekes! Én meg tudom nézni!

Te meg lehet, hogy azért nem látod, mert a kultúra kibaszta a biztosítékot és azért nem látod!

Istenem hova jut a világ, ha már egy nyamvadt előzetes miatt ilyen geci jön a szádon, ahova valahogy nyilván be is jutott...

Szánalmas!
  • winnie
    meg lehet csinálni. eddig is voltak jobb, rosszabb magyar horrorok. de attól még pénzt kell rá szerezni, ami ha nincs, akkor nem fogod. aki meg tud szerezni, az nem ilyet akar csinálni nyilván.
  • nessboth
    ...én sem vágom, hogy hogy jött a képbe a sátánizmus, mert csak az egyház gondolta annak, mert volt valami ellenszer...egyébként a cinematrixon volt is róla szó, hogy mi a farokért nem lehetett ezt a filmet megcsinálni valami ócska pesti lépcsőházban, mikor van annyi lehetőség....de mindegy...maradtak nekünk a jó szar "művész"filmek
  • makemebad09250
    lehet én vagyok hülye de a Sátánizmus mióta terjed nyállal és vérrel?? XD
  • scrap
    hát ez majdnem rajta múlott,téged rá kéne húzni 1 nagy lof×szra,meddig tart rákeresni youetub-on? kinőhetnétek már..
  • mihály
    az igen bazddmeg, nem semmi jól fel teddet ezt az előzetest, meg sem lehet nézni eszt a szájba baszott előzetes geccit!!!!! igy tovább!!!!
  • Csak77
    Sajnálom nessboth, de ez NEM zombis film, hanem sátános. Kár, hogy nem figyeltél a film végén...
  • Csak77
    Ebben az a döbbenetes, hogy a REC filmet akár egy magyar csapat is megcsinálhatta volna akár egy kisebb városkában is. Ebből is látszik, hogy egy szuper ötletel simán világhíresség, vagy akár milliomos is lehet bárki. Ezt az előzetest nem lehetett valami nehéz megcsinálni, mégis félelmetes, és egyedi.
  • nessboth
    Boáh, ez már sokkal gore-osabb lesz, mint az első rész...ennél több nem is kell a [REC]2-ből előzetesnek...ez mindent elmond.
    Már azzal megölték sokan a film poénját, hogy elárulták, hogy zombis...
  • scagnetti
    Bár ebből nem sok mindent lehetett látni/megtudni, azért a hangulata már most megvan. Azok a sikolyok! Ááááááá........ de várom már
  • Lipi1980
    A második és harmadik bekezdés között
  • zoltannemeth
    Oké,de hol az előzetes?
  • Lipi1980
    Nekem az első rész is nagyon tetszett, így ezt is feltétlen meg fogom nézni.

Így vagy úgy