Szekeres Viktor

Kavar az RTL Klub: elpakolják Győzikét

Bár az eheti időjárást eltekintve még nem nagyon érződik, miszerint közeleg a tavasz, ha az RTL Klub műsorára vetjük szemeinket, akkor láthatjuk, hogy bizony a csatorna elkezdte ide-odapakolgatni műsorait, készülve az új tévés idény kezdetére.

A tél végeztével az országos kereskedelmi tévék véget vethetnek az uborkaszezonnak, kivehetik a sublótból a zimankó alatt pihentetett sorozataikat, műsoraikat és persze átrendezhetik műsorszerkezetüket, hogy legyen mit tanulnunk a következő 3 hónapra, amikor is újabb változások várhatóak, hiszen a nyár is itt lesz.

Az RTL Klub, mint említettük már, március első hétfőjén visszahozza a Széfet, melynek természetesen helyet kellett csinálni a főműsoridőben, s ezt a Vacsoracsata bánta, mely így 16.25-re kerül, hogy a háziasszonyok esetleg ötleteket merítsenek az esti menü elkészítéséhez.

Azonban ez természetesen azzal jár, hogy az eddig délután fél öt előtt öt perccel adott Győzike ismétlése is elpakolásra kerül - nem túl messze, mindössze egy órával, hiszen március 2-tól immáron 15.25-től kell keresnie a sorozatot a rajongóknak. Ennek következménye pedig az lesz, hogy az eddig kora délután adott Szívek szállodája is elbúcsúzik "megszokott" időpontjáról, s a hetedik, befejező évadot vasárnap délután láthatják Stars Hollow szerelmesei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alexTv #13
    Én szivem szerint az RTL -t mint csatornát pihentetném.
    Egyébként is tavaly (bár ritkán nézek TV-t) havonta legalább egyszer fekete képernyő fogadott, az RTL valamilyen jogsértése miatt.
  • torcipepe #12
    nekem sincs, géphez is csak néhány hete vettem
  • hardstyler #11
    nekem nincs dvd lejátszóm, pedig nem vagyok öreg :)
  • cateran #10
    "nincs mindenkinek dvdlejátszója" Hát azért....senkit nem ismerek akinek ne lenne,akár vmi ócsóé kinai..de nem is hallottam olyanról..max a nagyon-nagyon időseknél...
  • ldavid #9
    lehet, hogy unalmas de máris közel 10 komment van; más, "kevésbé unalmas" híreknél meg van, hogy egy sincs :)
  • winnie #8
    hol élsz te? nincs mindenkinek viasatja. nincs mindenkinek dvdlejátszója. nincs mindenkinek számítógépe, s ha van, sem tud mindenki letölteni.

    viasat: 80-100 ezer néző
    dvd: 2-8000 vásárló
    torrent: még pár száz, de legyen pár ezer letöltő.

    és annak idején a magyar 1-en 5-600 ezren látták az első 5 évadot és azóta sem tudják, mi a folytatás.

    nos, közülük 2-300 ezren nézik az rtl-en és azok is, akik délután szívesen nézik újra a sorozatot, mert a filmekben és sorozatokban az is a jó, hogy meg lehet nézni többször.
  • temes69 #7
    most komolyan: valaki az rtlen nézi a gilmore girlst? a viasat régen leadta már, meg dvdn is kijött, nem is beszélve a torrentról....
  • CaptainRumi #6
    A bánatbaaaaa, azt hittem átvitt értelemben pakolják el Győzikét :D
    na arra szerintem mindenki kíváncsi lenne.
  • NEOreg3 #5
    fenébe, arrébb tették a győzikét=((((((((((((((((((((((((

    sürgősen át kell szerveznem a napirendemet!
  • schrank #4
    tél van meg munkanélküliség és ilyenkor pihentetnek műsorokat , sok eszük van