13
  • alexTv
    Én szivem szerint az RTL -t mint csatornát pihentetném.
    Egyébként is tavaly (bár ritkán nézek TV-t) havonta legalább egyszer fekete képernyő fogadott, az RTL valamilyen jogsértése miatt.
  • torcipepe
    nekem sincs, géphez is csak néhány hete vettem
  • hardstyler
    nekem nincs dvd lejátszóm, pedig nem vagyok öreg :)
  • cateran
    "nincs mindenkinek dvdlejátszója" Hát azért....senkit nem ismerek akinek ne lenne,akár vmi ócsóé kinai..de nem is hallottam olyanról..max a nagyon-nagyon időseknél...
  • ldavid
    lehet, hogy unalmas de máris közel 10 komment van; más, "kevésbé unalmas" híreknél meg van, hogy egy sincs :)
  • winnie
    hol élsz te? nincs mindenkinek viasatja. nincs mindenkinek dvdlejátszója. nincs mindenkinek számítógépe, s ha van, sem tud mindenki letölteni.

viasat: 80-100 ezer néző
    dvd: 2-8000 vásárló
    torrent: még pár száz, de legyen pár ezer letöltő.

és annak idején a magyar 1-en 5-600 ezren látták az első 5 évadot és azóta sem tudják, mi a folytatás.

nos, közülük 2-300 ezren nézik az rtl-en és azok is, akik délután szívesen nézik újra a sorozatot, mert a filmekben és sorozatokban az is a jó, hogy meg lehet nézni többször.
  • temes69
    most komolyan: valaki az rtlen nézi a gilmore girlst? a viasat régen leadta már, meg dvdn is kijött, nem is beszélve a torrentról....
  • CaptainRumi
    A bánatbaaaaa, azt hittem átvitt értelemben pakolják el Győzikét :D
    na arra szerintem mindenki kíváncsi lenne.
  • NEOreg3
    fenébe, arrébb tették a győzikét=((((((((((((((((((((((((

sürgősen át kell szerveznem a napirendemet!
  • schrank
    tél van meg munkanélküliség és ilyenkor pihentetnek műsorokat , sok eszük van
  • hajnaltores
    Én nem értem ezt, az SG.hu tudja, hogy az embereket érdeklik az RTL klubbal kapcsolatos hírek?Csöppet unalmas már ez a sok "hír".
  • Sanyix
    nekem már vörös a szemem a sírástól moreee
  • tomcsa4
    Én már kisírtam az összes könnyemet. Gondolom más is így tett...