13
-
#13 Én szivem szerint az RTL -t mint csatornát pihentetném.
Egyébként is tavaly (bár ritkán nézek TV-t) havonta legalább egyszer fekete képernyő fogadott, az RTL valamilyen jogsértése miatt. -
torcipepe #12 nekem sincs, géphez is csak néhány hete vettem -
hardstyler #11 nekem nincs dvd lejátszóm, pedig nem vagyok öreg :) -
cateran #10 "nincs mindenkinek dvdlejátszója" Hát azért....senkit nem ismerek akinek ne lenne,akár vmi ócsóé kinai..de nem is hallottam olyanról..max a nagyon-nagyon időseknél... -
ldavid #9 lehet, hogy unalmas de máris közel 10 komment van; más, "kevésbé unalmas" híreknél meg van, hogy egy sincs :) -
winnie #8 hol élsz te? nincs mindenkinek viasatja. nincs mindenkinek dvdlejátszója. nincs mindenkinek számítógépe, s ha van, sem tud mindenki letölteni.
viasat: 80-100 ezer néző
dvd: 2-8000 vásárló
torrent: még pár száz, de legyen pár ezer letöltő.
és annak idején a magyar 1-en 5-600 ezren látták az első 5 évadot és azóta sem tudják, mi a folytatás.
nos, közülük 2-300 ezren nézik az rtl-en és azok is, akik délután szívesen nézik újra a sorozatot, mert a filmekben és sorozatokban az is a jó, hogy meg lehet nézni többször. -
temes69 #7 most komolyan: valaki az rtlen nézi a gilmore girlst? a viasat régen leadta már, meg dvdn is kijött, nem is beszélve a torrentról.... -
CaptainRumi #6 A bánatbaaaaa, azt hittem átvitt értelemben pakolják el Győzikét :D
na arra szerintem mindenki kíváncsi lenne. -
#5 fenébe, arrébb tették a győzikét=((((((((((((((((((((((((
sürgősen át kell szerveznem a napirendemet! -
#4 tél van meg munkanélküliség és ilyenkor pihentetnek műsorokat , sok eszük van -
hajnaltores #3 Én nem értem ezt, az SG.hu tudja, hogy az embereket érdeklik az RTL klubbal kapcsolatos hírek?Csöppet unalmas már ez a sok "hír". -
#2 nekem már vörös a szemem a sírástól moreee -
tomcsa4 #1 Én már kisírtam az összes könnyemet. Gondolom más is így tett...