Szekeres Viktor

Erre a hétre is jut egy kinyírt sorozat

Ismét csak könnycseppet morzsolhatnak el egy bizonyos széria rajongói, melynek léte eleve maga volt a csoda, hiszen minisorozatként indult.

Igen, mint sokan kitalálták, az USA Channel szériájáról, a The Starter Wife-ról van szó, mely tavaly, mint egy hat részes minisorozat debütált a csatornás, s mely a Will és Grace-ből is megismert Debra Messing főszereplésével megmutatta, hogy milyen is az élete egy menő hollywoodi producer frissen elvált feleségének.

A siker ellenére sokakat meglepett a hír, miszerint a USA egy 10 részes folytatást is megrendelt az íróktól, azonban mivel az átlagosan csak 2,4 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, nem folytatódhat, adta hírül a csatorna sajtóközleménye. Jó hír azonban, hogy a Starter Wife heteken belül a TV2-n is bemutatkozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    hohh:) ne a bulvármédiából tájékozódj...
  • npityusk #2
    RTL klub tol is kivágtak volna egy csomó embert de hajlandó volt az összes munkatárs lemondani a fizetése 10%- ról hogy senkit sem dobjanak ki.
  • TeDDyRuSh #1
    A TV2 megint bevásárolt. Valami gebasz van ott a menedzsmenttel. Folyamatosan veszít az erejéből a csatorna. Nyilvánvaló sikersorozatokat hagynak ki, ami addig nem is baj, míg nem landol az RTL Klubnál. Persze a Tényekből egy rakat embert kidobtak...a minőségen is meglátszik. Fut a hírek után. A fele hírt az Origótol és az Indextől szerzik:)) Többet nézem már az RTL Klubos, meg M1-es híradót.