Ötvös Tibor

Újabb Angyalok és démonok trailer

Megérkezett a teljes előzetes a nyár egyik sikerfilmjének ígérkező Angyalok és démonok című alkotáshoz. A filmben visszatér Tom Hanks, új beszállóként pedig érdemes Ewan McGregor nevét kiemelni..

Az Angyalok és démonok sorsát folyamatosan nyomon követtük, hiszen az eredeti történet a botránykönyvéről elhíresült Dan Brown műve, ráadásként A Da Vinci-kód anno megjelenésének évében az egyik legsikeresebb film volt, így nem meglepő az előzmények (pontosabban Langdon első kalandjának) megfilmesítése. A rendezést újra Ron Howard vállalta el, Hanks segítője a nyomozásban pedig Ayelet Zurer lesz.


A történet ott kezdődik, mikor a professzort egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen.

Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

Az Angyalok és démonok május 15-én debütál a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    az, hogy gyűjtöm a filmelőzeteseket? jó újranézni őket. én kérek elnézést.
  • Loverman #7
    nos asszem ez minősít
  • blessyou #6
    A professzort nem csak egy svájci kutatóintézetbe hívják, hanem a CERN-be, azért ezt nem árt tudni
  • Kingfisher #5
    Ez az antianyagos rohangálás a Vatikánban alapvetően nevetségessé tette az egész történetet. Ritka, hogy félredobjak (szó szerint) egy könyvet.
  • kozmate #4
    Könyvben nagyon jó volt, a négy regénye közül ez tetszett a legjobban.
  • Carloska #3
    kötelező film :D
  • winnie #2
    nekem meg az előzetes tűnik jónak:) de a film annyira már nem izgat. ellenben ezt elrakom 720p-ben.
  • beszko #1
    Jónak tünik ez a film.