Szekeres Viktor

Megvan az új Batman premierdátuma?

Egyelőre még csak egy ember írt alá a Denevérember kalandjainak folytatására, de nagyon úgy tűnik, hogy a Warner megtalálta a legideálisabb dátumot, mely természetesen egy csepp meglepetést sem okozott.

Az első film, a Batman: Kezdődik! 2005-ben, míg a második, A Sötét lovag 2008-ban rajtolt, így semmi meglepő nincs abban, hogy a stúdió 2011 nyarát vette célba, de természetesen a dátum még nem hivatalos, hiszen egyrészt még rengeteg minden közbejöhet addig, másrészt pedig egyelőre csak egy valaki írta alá szerződését a harmadik részre.

Ez a személy pedig nem más, mint Michael Uslan, aki a film egyik executive producere lesz, de persze a hivatalos papírok hiánya ellenére is biztosra vehető, hogy mind Christopher Nolan, mind pedig Christian Bale vissza fog térni. Egyébként Uslan volt az, aki hivatalos státuszban először mondta ki a 2011-es premier létét. Más témában már nem volt ilyen beszédes, az új film főellenségeivel kapcsolatban például a klasszikus, "ha elárulnám, meg kéne, hogy öljelek" sablont vette elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #16
    Húúú köszönjük ezt a fantasztikus hírt--- végre most már tudom amit eddig is tudtunk.... ez olyan kb mint: -Hol laksz kisfiam? - A Földön!
    KÖSSSSZÍ.
  • smaszi #15
    Ez nagyon buta hozzászólás volt...és ezt most az akkori Batman filmekre értem...a mostani kettőről beszélt, h. mindenki "más" volt mint a Kezdődik-ben...:P
    Az előző Batman "sorozatban" is jobb lett volna ugyanazokkal a szereplőkkel végigvinni a filmeket...
  • Darth Sith #14
    michael keaton volt anno a régi 3 batman közül a legjobb szerintem.
  • winnie #13
    ha nem cserélték volna le anno a szereplőket, még mindig michael keaton lenne batman:)
  • Etinger #12
    ( Nolan a király. Éljen, éljen.. :D )
  • El Brujo #11
    "legideálisabb"... :D
    ez felülmúlhatatlan
  • szlovákiai hun #10
    Remélem a szereplők, akik eddig voltak, mind aláírják, mert ki nem állhatom, hogy folytatják a sztorit, közben a szereplőket lecserélik...
  • sugarman #9
    Pedig ezt mondták anno. Nem tudom mennyi valóságalapja lenne, de Nolan sem olyan hülye, hogy ne vállalja el, Szinte biztos, hogy több pénzt is fog kapni, tekintve, hogy mennyire sikeres volt a SL.
  • winnie #8
    teljesen jogos, a másik véglet valóban működik, bár dettó megnézném nolant, mihez kezdett volna egy alone in the darkkal.
  • Hoz_Hun #7
    Uwe Boll óta úgy érzem a rendezőknek komoly ráhatása van egy filmre... :)