Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik a legnézettebb sorozat

Itthon még mindig a Cobra 11 számít egyeduralkodónak a sorozatoknál, az amerikai szériáknak esélye sincs megszorítani az európai alkotást, s meglehet, hogy a szakadék tovább mélyül, mert az autópálya-rendőrök még soha nem látott kalandjai érnek el hozzánk.

Nem mintha a Cobra 11-nek valaha is új epizódokra volt ahhoz szüksége, hogy a legnézettebb legyen, hiszen ismétlésekkel is könnyedén hozta a magas nézettséget, azonban a 11. évad (más számítások szerint a 21.) premierje minden bizonnyal olyanokat is le fog ültetni a képernyők elé, akik egy ideje hanyagolták a színes-szagos képeket és robbanásokat.

Ugyanis az új évadnyitó rész sokkoló momentumokat fog tartalmazni, amin, nem túlzás, fél Németország álla leesett. Az epizód története egyébként úgy kezdődik, hogy egy áruszállító kocsi áttöri a rendőrök kordonját egy razzia során, s Tom és Semir a nyomába ered, hogy felfedezzen benne egy távol-keleti lányt. A felfedezés pedig tragédiába torkollik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shep #22
    Őszintén szólva nem tudom mi olyan eszméletlen jó ebben a sorozatban, mikor minden részben ugyanaz történik ergo ha egyet láttál mindet láttad. A lényeg, hogy x kocsi felborul összeütközik a végén még 1-2 fel is robban, hát komoly egy film, bár ha jól belegondolok egyetlen német sorozat sem tudott igazán megfogni
  • m minnifield #21
    ezt mire alapozod? bocsáss meg, de én magyar vagyok és jó az ízlésem, úgyhogy pszt.
  • TeDDyRuSh #20
    Én is csak egy részt láttam belőle végig, amikor a Scooter volt benne. Nekem valahogy nem annyira jön be, hogy 20mp-ig tart a koccanás, 5 kamera állásból. Nekem egy kicsit "Szupercsapatos", hogy ott volt mindig egy álló kocsi, takarva a rámpát amin borult a mögötte száguldó autó, mikor bele hajtott. És ez a hatásvadász songokus beütés, hogy pecekig nézem a 2-es golfot, mert hát nem egy vattaúj audit törnek össze, hogy repül a kihalt "autóbán" fölött borulás közben, az meg már untat.

    Hajrá C11, én maradok a Fringe-nél, Mentalista, ilyenek.
  • unisol1 #19
    Akkor neked CSI Miami, na az meleg képhatású, narancssárgás! :-) A 24 képe tökéletes a storyhoz. A Batman bejön? Főleg a Returns? Na az még rideg, fuhh...
  • unisol1 #18
    Szeretem a Cobra 11-et! Régen nagyon! Úgy 2 éve már nem nézem, elkezdték ismételni, aztán az újnál se kapcsolódtam be! Szóval, szeretem a Cobra 11-et... de a 24-et sokkal jobban! Más, márcsak azért is, mert 24 rész 1 történet, de összességében mindenképpen élvezhetőbb! Sőt, megyek is élvezni a köv. részt! (ne rohanjatok kapcsolgatni, DVD... :-) )
    De a Cobra 11 a legjobb, amit a németek (a kocsikon és fegyvereken kívül) csináltak... :-)
  • sandor8206 #17
    nem tudom ,nekem a 24 képminősége nem annyira jön be, túl rideg brrrrrrr.
  • FoodLFG #16
    Eddig kb egy részt láttam belőle. Abban 5 percig ütköztek, aztán volt valami sablonos történet következetlenségekkel. Úgyhogy jó volt. Mármint úgy értve, hogy annyira rossz, hogy már jó. Persze ez csak egy rész volt..
  • Carloska #15
    Cobra 11 4 ever !
  • 1Obi1 #14
    Akkor te még nem láttál egy 24-et se, ha azt mondod hogy a Cobra 11 akciódúsabb.
    Azon hogy a 24 jobb mint a Cobra 11, egyszerűen nem lehet vitázni. Nincs olyan szegmense annak, amiben jobb lenne mint a 24. Nincsen.
  • DarkEvilPiccolo #13
    A magyaroknak mindig is pocsék ízlése volt. Nem lehet mit tenni. :) Nem rossz a sorozat, de annyira azért nem is jó.