Szekeres Viktor

Rajzanak a G.I. Joe-plakátok

A Paramount nekilátott a G.I. Joe: Rise of Cobra, vagyis a G. I. Joe: A Kobra árnyéka erőteljes reklámozásának, s bár a hivatalos előzetes még várat magára, a film fő karaktereinek plakátjait már meg lehet tekinteni.

A G.I. Joe-film a Múmia rendezője, Stephen Sommers legújabb agykikapcsoló akciómókája lesz, melyet Amerikában augusztus 7-én mutatnak be, míg nálunk ugyancsak augusztusra van előirányozva a film, ám azt nem tudni, hogy a UIP Dunafilm világpremiernek szánja-e.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Pár napja megérkeztek a Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Joseph Gordon-Levitt, Christopher Eccleston, Rachel Nichols és Ray Park főszereplésével készült film karakterposzterei, melyekben el lehet mélyedni. Felül Duke, Ripcord és The Baroness, míg alul Scarlett, Snake Eyes és Storm Shadow látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • praedarmon #12
    sziasztok!

    HA már figurákról is szó esett maradt vkinek valami régről? Főleg a 88 előtti figurák érdekelnének vételre/cserére! Erre a címre írhattok: [email protected]
  • dartois83 #11
    Én ortodox g.i. joe-s vagyok és kész :)
  • dartois83 #10
    Színes: értsd másfajta egyenruha, mert valóban többnyire terepszínűek voltak, de más speciális tulajdonságokkal. Mert ennyire erővel lehetne a címe pl. "SAS" is, vagy "NAVY SEALS"....de persze tényleg meglátjuk. Transformerszben is értelemszerű volt néhány robotnál az új alak, de gyakran inkább valami terminátor-típusra emlékeztettek. Nem véletlen, hogy Optimus is megmaradt kék sisakkal, piros pánzélzattal és még mindig kamionná alakul, különben tök más lenne, és semmi köze az eredetihez. Hawk tábornok is megkaphatta volna a bőrdzsekijét meg a rohambilijét a fejére.
  • Harkat 89 #9
    Megnézed az X-men filmben is mindkinek egyen fekete ruhája volt, míg a képregényben ott is mindkinek egyedi; sárba, piros, zöld stb. Szóval szerintem ez a legkisebb gond :)
  • Harkat 89 #8
    Én már egy trailert várok, aból szerintem úgy is kiderül nagyjából mit lehet várni majd a filmtől; de remélem jólesz.
  • sandor8206 #7
    ha ezek a poszterek még nem is érnek valamit, az segg bizony jó:-P
  • torcipepe #6
    havernak voltak figurái és én úgy emlékszem az összes terepszínű cuccban volt
  • Picizöldfül #5
    WTF???????
  • ffxi #4
    A csajnak de csúnya a segge :(
  • engine #3
    Nekem sem tetszik a mostani, mert köze nincs az eredetihez. De azért valljuk be a szivárvány minden színében pompázó kommandó elég mókás lenne egy filmben...főként mikor elrejtőznek valahol :)

    Ami működik és tetszik rajzfilmen, az moziként simán életképtelen.