Szekeres Viktor

Fura helyen tűnik fel a Prince of Persia-film első plakátja

Az eddig sem volt szokatlan gyakorlat, hogy a stúdiók egyes filmjeik bevételét úgy kívánják feldobni, hogy egy-egy hype-os filmjük első előzetesét a kópiák előtt mutatják be, de Jerry Bruckheimer továbblépett.

A rajongók által meglehetősen várt videójáták-feldolgozás, a Prince of Persia: The Sands of Time plakátját először ugyanis egy filmben lehet látni, mégpedig Jerry Bruckheimer következő produkciójában, az Egy boltkóros naplójában (Confessions of a Shopaholic), amelynek a közepe táján egy Time Square-es hirdetés részeként fog feltűnni a reklám más Bruckheimer-produkciók hirdetésének társaságában (Rágcsávók - G-Force). Ami kiderült, hogy a plakáton Jake Gyllenhaal lesz látható teljes harci díszben, őt láthatjuk a nálunk április 9-én bemutatkozó filmben (az amerikai premier február 13-án lesz).


Az efféle filmes önreklámok, belső poénok eddig sem voltak ritkák Hollywoodban, elég csak Tarantino filmjeire és a kitalált Red Apple cigimárkára, a JJ Abrams-féle Slushóra vagy a Legenda vagyok-ban feltűnő Batman vs. Superman plakátra gondolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirLord #11
    simán félreérthető. illene odafigyelni, hisz az írónak világos mit ír(többnyire) nekünk írja, nekünk kell megérteni. és erre az írónak kell odafigyelni.
  • Etinger #10
    Nem tudom melyik szót nem írtam helyesen. Amúgy jogos, én értelmeztem rosszul :)
    Bocsi Viktor Már úgy beleéltem magam...
  • Aldo Moro #9
    Atyaég! Miért kell ilyennel rombolni a közízlést? :-)
  • nihillus #8
    Látom itt egyeseknek elég nehéz egy szöveget értelmezni, Sance231-nek igaza van, a cikkben szereplő dátum a másik Bruckheimer filmre vonatkozik, mivel a PoP bemutatója május 28-ra esik.
  • Sance231 #7
    Oké, elismerem, hogy félreérthető, de legalább próbálkozzatok, kérlek!
  • jahola #6
    Már hogy ne lett volna szó a Pop bemutatójának dátumáról.
    Olvasd át mégegyszer a cikket..
  • schrank #5
    a játékban egy fullbuzi testalkatú kreol transzvesztita játsza tarzant nem hiszem hogy nagy vonzereje lenne egy ilyennek a vásznon
  • Aldo Moro #4
    A főszereplőről annyit, hogy a játékhoz képest nagyon izomagy. Sokkal szikárabbnak, atlelikusabbnak kellene lennie. Szerintem. :-)
  • sandor8206 #3
    nem baj még egy ember aki beégeti magát!
  • Sance231 #2
    Sajnálom, de te vagy hülye: a Confessions of a Shopaholic bemutatója 2009. február 13., te pedig nem tudsz se helyesen írni, se szöveget értelmezni. A PoP-film bemutatójának dátumáról egy büdös szót nem regélt a cikk.

    http://www.imdb.com/title/tt1093908/