11
-
SirLord #11 simán félreérthető. illene odafigyelni, hisz az írónak világos mit ír(többnyire) nekünk írja, nekünk kell megérteni. és erre az írónak kell odafigyelni. -
Etinger #10 Nem tudom melyik szót nem írtam helyesen. Amúgy jogos, én értelmeztem rosszul :)
Bocsi Viktor Már úgy beleéltem magam... -
Aldo Moro #9 Atyaég! Miért kell ilyennel rombolni a közízlést? :-) -
nihillus #8 Látom itt egyeseknek elég nehéz egy szöveget értelmezni, Sance231-nek igaza van, a cikkben szereplő dátum a másik Bruckheimer filmre vonatkozik, mivel a PoP bemutatója május 28-ra esik. -
Sance231 #7 Oké, elismerem, hogy félreérthető, de legalább próbálkozzatok, kérlek! -
jahola #6 Már hogy ne lett volna szó a Pop bemutatójának dátumáról.
Olvasd át mégegyszer a cikket.. -
#5 a játékban egy fullbuzi testalkatú kreol transzvesztita játsza tarzant nem hiszem hogy nagy vonzereje lenne egy ilyennek a vásznon
-
Aldo Moro #4 A főszereplőről annyit, hogy a játékhoz képest nagyon izomagy. Sokkal szikárabbnak, atlelikusabbnak kellene lennie. Szerintem. :-) -
sandor8206 #3 nem baj még egy ember aki beégeti magát! -
Sance231 #2 Sajnálom, de te vagy hülye: a Confessions of a Shopaholic bemutatója 2009. február 13., te pedig nem tudsz se helyesen írni, se szöveget értelmezni. A PoP-film bemutatójának dátumáról egy büdös szót nem regélt a cikk.
http://www.imdb.com/title/tt1093908/ -
Etinger #1 "Persze azt elfelejtettük beleírni, hogy mindez csupán 2010-ben lesz, így teljesen félre tájékoztatjuk az olvasókat..."
NC. Viktor.