Szekeres Viktor

Repülnek a sztárok a magyar sorozatokból

A legtöbb szereplő csereszabatos, amikor kifúj a karakter, esetleg a színész nem jön be a közönségnek, akkor bizony váltásra van szükség, s a napokban mind a Jóban rosszban, mind a Barátok közt megrostálta szereplőit.

Rostálásra természetesen inkább a TV2 sorozatának van szüksége, hiszen a Barátok közt továbbra is az egyik legnézettebb tévés produkció, míg a Jóban rosszban rendszeresen alulmarad a konkurenciával szemben. Hogy a nézettségi harc, a népszerűségi mutatók vagy a gazdasági megszorítások, esetleg egész egyszerűen a kreatív tényezők áldozata lett-e Tallós Rita, nem tudni, az azonban biztos, hogy Helen karakterétől elbúcsúzhatnak a rajongók.


Mint ahogy a Barátok közt Emmáját alakító Marenec Fruzsina, valamint Gonda Kata is távozik a sorozatból, pedig utóbbi alig pár hónapja vette át Csifó Dorinától Noémi szerepét, de úgy tűnik, hogy nem vált be nagyon a színészcsere a karakter esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • diablo1336 #14
    "Repülnek a sztárok a magyar sorozatokból" ki itt a sztár? ők biztos nem emmácska meg noémicskexd ha egy sztárt kellene nevezni a bkból csak egy vki jutt eszembe! Berci kutya:D nah ő mindig saját magát adja:D és mindig jó formában van sőt még nagy gázsit se kapxd
  • ldavid #13
    én nem sokat láttam egyikből sem, de amit láttam abból nekem pont fordítva jött le
  • DjDano #12
    Hát még mindig 100x inkább barátok közt mint Joban rosszban, utóbbi hihetetlenül gagyi, előbbit néha meglesem de nem vagyok egy rajongó, az induláskor (1998) még minden részt megnéztem aztán ráuntam
  • Balintos #11
    ...sztárok xD
  • Nebojsa #10
    Szép megoldás lett volna egy crossover a napokban: Mikit a Csillagvirág klinikán műtik... A többiek meg elmentek volna meglátogatni :)
    Leadták volna RTL-n , meg TV2-őn. :)
  • winnie #9
    "amugyis a Tv2 eléggé nézhetetlen csatorna..
    45csatornám van, ebbböl talán 1-2 őn van egy két musor amit nézek(nagyon néha)"

    hmm, akkor nem biztos, hogy a csatornák nézhetetlenek, hanem te vagy az átlaghos képest kifejezetten igényes (ez a kommentből is lerí). ennek örülhetnél.
  • jaspercry #8
    gyenge kezdés remélem lesz folytatása(mármint "sztárok" lecsrélésének)
    én az összeset lapátra tenném...amugyis a Tv2 eléggé nézhetetlen csatorna..
    45csatornám van, ebbböl talán 1-2 őn van egy két musor amit nézek(nagyon néha)
    tehát az összes müsor szolgáltató KRVNYD!!!!
  • immovable #7
    Magyarországon vannak sztárok? Kik azok?
  • Narxis #6
    Most először értek veled egyet. :)
  • winnie #5
    minek? hogy olyasmi kerüljön be minden hétköznap 8 és 9 közé, hogy nézni tudd. ennyire tévézni akarsz, bámulni az rtl-t? get a life, örülj neki, hogy nem kell nézned ilyenkor tévét.

    (btw, a szokásos sirám, de sosem értettem ezt a sok bömbit. a sorozat szimpla ártalmatlan szappan, banális megoldásokkal, már-már guilty pleasure, amint a letöltések és a fórumok mutatják. de valamiért mégis sokan gyűlölik. ja, megvan miért. mert sikeres. akik gyűlölik azok meg...:)

    (huhh, erre jönne az, hogy "jó, akkor nézd, b+" - azért örülök, hogy nem "kell". régen egy ideig azért követtem, de az szerintem a kezdetek kezdete volt.)