Ötvös Tibor

Újra szabad Nick Fury szerepe?

Samuel L. Jackson elmondása szerint a Vasember végén látott aprócska jelenet volt az első és utolsó alkalom, hogy Nick Fury szerepét alakította. A Marvel Studios azonban nem kommentálta a nyilatkozatot.

Nick Fury a Vasember végén találkozik Robert Downey Jr. karakterével és ezzel kezdetét veszi a Bosszú Angyalainak megalakulása. Akkor még Samuel L. Jackson beszélget Tony Starkkal, ám a legújabb hírek szerint a színész többet nem ölti magára a szuperhős alakját. Legalábbis a The Los Angeles Times egyik riportjában ez áll."Volt egy hatalmas tárgyalási sorozat, mely végül megszakadt. Nem is tudom, talán nem is leszek többé Nick Fury. Lehet, hogy valaki más lesz Nick Fury vagy nem is bukkan fel a karakter a filmekben (Vasember 2, Az első angyal: Amerika kapitány, A Bosszú Angyalai). Látszólag elég komoly gond van a Marvel Comics világában, így csak annyit mondtak nekem: Nincs alku."

A Marvel Studios azonban határozottan cáfolta, miszerint lezárultak volna a tárgyalások a színésszel. Elképzelhető, hogy Jackson így próbálja meg felsrófolni az árát?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • FefeeX #17
  Miért nem lesz Sly Nick Fury, hiszen úgyis kezd visszatérni a szakmába manapság? :)
 • fecg21 #16
  Elég érdekes hogy a képregényekben hol fekete hol fehér bőrű Nick Fury.
  Például a Marvel Ultimate Alliance (PC, XBOX360) című videojátékban egy fehér karakter van.És egy-két képregényben is.
  http://img50.imageshack.us/img50/5012/14mua2010km.th.jpg
 • rolinev92 #15
  a Marvel Comics nem egy univerzum történéseinek feldolgozásain dolgozik ( értsd: alter univerzumok ) ilyen volt régen a 2099 amibe a hősöket a jövőbe mutatták be most meg az Ultimate ami modernizálja a hősöket DE melletük fut rendesen a marvel világ ami a 616-os kódnevet kapta anno.
  Furyról annyi hogy modernizálás szerint aszem rajta kisérleteztek ( szal ő az Ultimate Fekete Amerika Kapitánya ) és nem azt a szérumot kapta mint rendesen

 • mrzed001 #14
  Felújítani, Ok, node Tony Stark ugyan miért nem lett pl fekete nő hirtelen (mondjuk mert Whitney ezt is "csodaszépen" el tudná játszani), vagy a macskanő pl Will Smith
  Ugyan már, ez nem felújítás, hanem inkább olyan mint a történelemhamisítás.
  Ja legyen Amerika Kapitány is fekete. Aha, mert biztos a II.vh végén egy feketét kiválasztottak egy ilyen igen komoly kísérletre. Miért kell most hirtelen mindenkinek feketének lennie ??????? Ez már rasszizmus...
 • Loverman #13
  igen, eléggé öregszel. a Marvel világát elkezdték felújítani az Ultimate hősökkel (ami rá is fért), itt Nick Fury nem egy Korda György hanem egy az egyben, bevallottan SLJ-ről lett mintázva. A többi marvel hősnél inkább az változott hogy átgondoltabb lett az eredet, stb. nameg a 20-30 éve futó füzeteket most újra lehetett "kezdeni"
 • Chocho #12
  Jackson azt mondta, hogy "Látszólag elég komoly gond van a Marvel Comics világában...". Lehet, hogy valami belső, vezetőségi konfliktus áll a háttérben.
 • Szolnokboy1 #11
  Legyen a HOFF és kész! :)
 • mrzed001 #10
  IMG tagok nélkkül (már dühít, 3x átnéztem és jó ... valami gebasz van sg-vel?)

  Lehet én öregszem, de Nick Fury tudtommal egy fehér, sovány, félszemű, karizmatikus, erős katonajellem volt:

  http://www.iconian.com/fury/gallery/smasnf.jpg
  http://i142.photobucket.com/albums/r94/elscorpio/17349-nick-fury_400.jpg

  Bazze, legyen akkor már Whitney Houston, ő aztán már tényleg a tökéletes ellentéte Nick Fury-nek

  A Vírusban (Outbreak) játszott Dale Dye http://i80.photobucket.com/albums/j195/dougfromupland/DaleDye.jpg
  Ne handabandázzanak, hogy nem találnak egy hozzá hasonló csak fiatalabb színészt ?!?
 • Lalee1 #9
  Az Ultimate sorozatban Nick Fury fekete, és SLJ-ról mintázták a készítői.
 • xido #8
  és most már a képek is jöhetnének