Ötvös Tibor

Indiai Vissza a jövőbe remake

Úgy tűnik Hollywood után Bollywood is rákapott a feldolgozásokra. A legújabb hírek szerint ugyanis remake-t készítenek a nagysikerű Vissza a jövőbe trilógiából - természetesen a bollywoodi táncbetétekkel és dalokkal.

Úgy tűnik Hollywood lassan megízlelheti, milyen is az, ha valaki az összes komolyabb klasszikusukat - saját szájíze szerint - dolgozza fel. Bollywoodban folyamatosan találkozhatunk amerikai sikerfilmek indiai változatával, ám ezúttal az egyik stúdió nagy fába vágta a fejszéjét.



A tervek szerint ugyanis remake-t készítenek a Vissza a jövőbe trilógiából - természetesen Bollywood módra. Az Action Replay címet kapott alkotásban Akshay Kumar és Aishwarya Rai alakítják a főszerepeket, akik azonban jócskán túl vannak már a harmadik ikszen is.

A filmről eddig csak annyit tudni, hogy a történetben fontos szerepet kapnak majd a zenés-táncos betétek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #18
    hát az se eredeti cigány az biztos. A csávó viszont majdnem győzike.
  • Sanyix #17
    jááj a golimár-már-már az üt :DD még a minőségre is figyeltek, hogy olyan 80-as évekbeli legyen.
  • Narxis #16
    Uramisten.
  • Yutani #15
    - Szól torcipepe, majd egy mozdulattal kikapcsolja a számítógépet, és kettőt fingva befekszik 120 kg-os, zsíros hajú felesége mellé a hitvesi ágyba.

    Hogy is van az a bizonyos dolog a szőlő ízével?
  • torcipepe #14
    szerintem meg olyan, mintha szívlapáttal pofán vágták volna.
  • schrank #13
    egy 1 milliárd lakosú országban mozifilmet forgatni megéri -e vagy jó-e azt pont egy nagyvárosnyi büdös paraszt fogja nekik memondani középeurópából akik olyan filmeket forgatnak mint a kisvukk meg a hasutasok meg a többi retek , náluk többen járnak moziban egy nap mint nálunk egy év alaltt
  • xmodule #12
    Ja és Aishwarya Rai szerintem nagyon szép :P
  • xmodule #11
    Hát az E.T odavág. Inkább mint valami horror film vagy nem tudom. De nagyon csunya az a bábu:D, a supermant láttam már. Amugy a Krrish nekem tetszett:) Szerintem szép film. Jók a zenék is.
  • xido #10
    Pedig indiaiak nem annyira bénák,ha összekapják magukat és mindenképp a nyugatot akarják majmolni,ne menjek messzire saját tapasztalatomból,de Krrish,Dhoom 1-2..mindnél tudni,mely filmek hatására tették,de jók voltak a maguk nemében...
  • bertino #9
    gecc, hogy lehet ekkora szarokat alkotni