18
-
#18 hát az se eredeti cigány az biztos. A csávó viszont majdnem győzike. -
#17 jááj a golimár-már-már az üt :DD még a minőségre is figyeltek, hogy olyan 80-as évekbeli legyen. -
#16 Uramisten. -
Yutani #15 - Szól torcipepe, majd egy mozdulattal kikapcsolja a számítógépet, és kettőt fingva befekszik 120 kg-os, zsíros hajú felesége mellé a hitvesi ágyba.
Hogy is van az a bizonyos dolog a szőlő ízével? -
torcipepe #14 szerintem meg olyan, mintha szívlapáttal pofán vágták volna. -
#13 egy 1 milliárd lakosú országban mozifilmet forgatni megéri -e vagy jó-e azt pont egy nagyvárosnyi büdös paraszt fogja nekik memondani középeurópából akik olyan filmeket forgatnak mint a kisvukk meg a hasutasok meg a többi retek , náluk többen járnak moziban egy nap mint nálunk egy év alaltt -
xmodule #12 Ja és Aishwarya Rai szerintem nagyon szép :P -
xmodule #11 Hát az E.T odavág. Inkább mint valami horror film vagy nem tudom. De nagyon csunya az a bábu:D, a supermant láttam már. Amugy a Krrish nekem tetszett:) Szerintem szép film. Jók a zenék is. -
xido #10 Pedig indiaiak nem annyira bénák,ha összekapják magukat és mindenképp a nyugatot akarják majmolni,ne menjek messzire saját tapasztalatomból,de Krrish,Dhoom 1-2..mindnél tudni,mely filmek hatására tették,de jók voltak a maguk nemében... -
#9 gecc, hogy lehet ekkora szarokat alkotni -
#8 india az, nem törökország, nem? :P -
#7 Ha Uwe Boll Zs kategóriás filmeket készít, akkor a törökök kategóriájára már nem jut betű az abcből. -
#6 Gondolom a pénz nagy részét a linszenc felvásárlására költötték. Így csak ennyi maradt a forgatási költségre :D -
sKeezo #5 én a star wars-nál tovább nem mentem :D indiana jones zenével star wars -
waterman #4 ne bűntess!! nagyon kész! E.T.-nél megfájdult az arcom -
NwLGL #3 Muhaha... Ha a török színvonalat hozzák már rossz nem lehet... XD
Rambo
Star Wars
Superman
E.T.
-
sKeezo #2 fantasztikus :D "A filmről eddig csak annyit tudni, hogy a történetben fontos szerepet kapnak majd a zenés-táncos betétek is." lesz belőle golimár :D -
freemanone #1 LOL xD
a sok macha nem vágja már azt se hogy hova nyúljon, btw 1-2 indiai haver mondta hogy a legtöbb ilyen film még náluk is a siralmas kategóriába sorolandó a nagytöbbség által :)
szvsz le Bollywood-al csakmint a többi vacak remake gyárral.