Szekeres Viktor

Januártól minden nap lesz Győzike

Mivel a népszerű sorozat újabb szezonja véget ért, az RTL Klub döntéshelyzet elé került: vagy kihagy majdnem negyed évet és Gáspár-mentessé teszi a képernyőt, vagy pedig kedvez a rajongóknak és a téli szünet alatt sem hanyagolja el sorozatát. A csatorna az utóbbi mellett döntött.

Persze a népszerűség viszonylagos, hiszen a Győzike az első évadok óta már visszaesett, ha a nézettségi adatokat böngésszük. Ezekből azt lehet leszűrni, hogy a kereskedelmileg lényeges 18-49-es korosztályban bizony a sorozat többször is vereséget szenvedett az NCIS című TV2-es szériától, mindössze az RTL Klubot kevéssé érdeklő, idősebb és fiatal nézőkkel feldúsított összlakosság körében aratja diadalait Gáspár Győző.


Fotó: Bársony Bence, Sajtóklub

Talán épp azért, hogy a régen volt dicsőség fénye ismét a komikusra világítson, az RTL Klub úgy döntött, hogy gyengén szereplő délutáni vetélkedője, a Fogd a pénzt és fuss! helyére, hétköznaponként fél ötös kezdéssel Győzike-ismétléseket fog sugározni január 5-től.

Más kérdés, hogy információk szerint a népszerű komédia tavasszal már nem fog visszatérni a képernyőre, befejeződik, de a temetéssel várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adomin #44
    A lejáratás ennél lényegesen magasabb színten történik, pedig Hofi említette, hogy nem kell mindent dobra verni, a szomszéd úgyis ránk figyel...
  • Anonnim #43
    Ez az állat ahova megy mindenhol lejárat minket, valahogy mindenképp be kéne fogni a pofáját!
  • winnie #42
    én is így vagyok vele, de ha láttam előzetest, akkor megnéztem. azok általában nem voltak semmik, olykor fél percben több a poén, mint egy-egy komédiának nevezett amerikai filmben. (valahol ezért sajnálom is, hogy magára a sorozatra nincs időm)
  • Heuro #41
    Erről a Gáspár Győző úrról és családjáról ...
    Van aki nézi, van aki nem.
    Van aki azért nézi, hogy fikázhassa.
    Akkor miért nézi?
    Én is találkoztam már nem1x vele az előzetesekben, de nyomtam is odébb a csatornát.
    És rendben is vagyok magammal.
    Meg a többiekkel is.
    Bár lehet ... rohatt tudatlan maradok egy család életét illetően.
  • immovable #40
    ennyi.
  • Chocho #39
    A másik, hogy ahhoz képest, hogy nem nézte senki, mindenki tudott róla mindent és tök sikeres volt. Igen, jöhet az anyázás, hogy kapjam be, mert XY bizony nem... nos, akinek inge, ne vegye magára. Ennyi...
  • DieHard #38
    headshot
  • Micsu #37
    kb 2 műsor van az rtlen ami nem hulladék
  • neoG #36
    naaaa!Winnie!hiszen Te minden filmet láttál,minden sorozatot nézel!vagy csak fúrumozók, és imdb-s számok alapján alkotsz véleményt egy "mű"ről?
  • winnie #35
    micsoda szétstresszelt emberek vannak. még karácsonykor is. előttem a vörös fej.

    én sem nézek tévét, sajnos semmi időm nincs rá a meló és a magánélet mellett (oké, a house-t és a heti 2 amerikai focimeccset megnézem), és épp ezért nem is idegeskedem a műsorok miatt. nem is fér a fejembe, hogy az a büszke fórumozó, aki az elmúlt 1-2 évben nem nézett tévét, miért ennyire ideges:)

    ma kvízkérdésünk: számoljuk össze a kérdőjeleket:)

    zen.