Januártól minden nap lesz Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van aki nézi, van aki nem.
Van aki azért nézi, hogy fikázhassa.
Akkor miért nézi?
Én is találkoztam már nem1x vele az elõzetesekben, de nyomtam is odébb a csatornát.
És rendben is vagyok magammal.
Meg a többiekkel is.
Bár lehet ... rohatt tudatlan maradok egy család életét illetõen.
<#violent>#violent>
Gaming is believing.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
én sem nézek tévét, sajnos semmi idõm nincs rá a meló és a magánélet mellett (oké, a house-t és a heti 2 amerikai focimeccset megnézem), és épp ezért nem is idegeskedem a mûsorok miatt. nem is fér a fejembe, hogy az a büszke fórumozó, aki az elmúlt 1-2 évben nem nézett tévét, miért ennyire ideges😊
ma kvízkérdésünk: számoljuk össze a kérdõjeleket😊
zen.
én még életemben egy ilyen szar mûsort nem láttam, ugye milyen mûveletlen vagyok ?????
kivagyok ezekkel a szar mûsorokkal, utobbi 1-2 évben nem néztem tv-t mert tele van minden szarral, híreket elolvasom neten ennyi.
taj barmoknak úgyis ott a Balázs, Maunika, a Joshi Barat meg a többi remek mûsor...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez jó...
komikus bazdmeg az...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na már most. nem marad mûsoron, mert minden jel szerint vége a sorozatának. és csak azért maradt mûsoron, mert a sorozata kirobbanó népszerûségû volt. volt. mert az elõzõ évadban már a tv2 rendre elverte.
Aki ezek után is nézi, annak szívesen viszek megmaradt ételmaradékot itthonról, falja be azt a moslékot is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azon lehetne nevetni!... A Gáspár család primitív és erõltetett "poénjai" legfeljebb szánalmasak. Azt sem értem, HOL jön az ki, hogy Gyõzike sorozata "népszerû", mert amikor élõ szavazás volt, akkor a döntõ többség NEM-el szavazott rá! A Retekklub mégis folytatta a szánalmas sorozatot...
Na, mindegy, én inkább nézem a Hallmark, Spectrum, HBO mûsorait ezután is.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
A Discovery, a Mars,a víz és még a globális felmelegedés is!<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Utána jöhet a Dragon Ball és társai", régen pont ezek mentek ebben az idõsávban.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Mindenesetre örülök, hogy még véletlenül se fogok odakapcsolni soha, mivel fél5kor nemnézek tv-t 😄 Ha szerencsénk van végleg le is veszik télleg mer akárhogy is nézzük ez az egyik legszánalmasabb mûsor. /budapest tv-t nem idevéve/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Istenem, ha ez szó szerint lenne...<#worship>#worship>
Komikusra? KIRE? KOMIKUSRA? KIRÕL VAN SZÓ? XD
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...