Januártól minden nap lesz Győzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lejáratás ennél lényegesen magasabb színten történik, pedig Hofi említette, hogy nem kell mindent dobra verni, a szomszéd úgyis ránk figyel...

Ez az állat ahova megy mindenhol lejárat minket, valahogy mindenképp be kéne fogni a pofáját!<#boxer><#violent><#falbav><#mf1><#duhos2><#ejnye1><#gunyos1><#bdead><#wilting>
én is így vagyok vele, de ha láttam elõzetest, akkor megnéztem. azok általában nem voltak semmik, olykor fél percben több a poén, mint egy-egy komédiának nevezett amerikai filmben. (valahol ezért sajnálom is, hogy magára a sorozatra nincs idõm)
Heuro
Errõl a Gáspár Gyõzõ úrról és családjáról ...
Van aki nézi, van aki nem.
Van aki azért nézi, hogy fikázhassa.
Akkor miért nézi?
Én is találkoztam már nem1x vele az elõzetesekben, de nyomtam is odébb a csatornát.
És rendben is vagyok magammal.
Meg a többiekkel is.
Bár lehet ... rohatt tudatlan maradok egy család életét illetõen.
<#violent>

immovable
ennyi.<#eljen>
Chocho
A másik, hogy ahhoz képest, hogy nem nézte senki, mindenki tudott róla mindent és tök sikeres volt. Igen, jöhet az anyázás, hogy kapjam be, mert XY bizony nem... nos, akinek inge, ne vegye magára. Ennyi...

Gaming is believing.

headshot <#gun><#violent>

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

kb 2 mûsor van az rtlen ami nem hulladék

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

naaaa!Winnie!hiszen Te minden filmet láttál,minden sorozatot nézel!vagy csak fúrumozók, és imdb-s számok alapján alkotsz véleményt egy "mû"rõl?<#idiota>

micsoda szétstresszelt emberek vannak. még karácsonykor is. elõttem a vörös fej.

én sem nézek tévét, sajnos semmi idõm nincs rá a meló és a magánélet mellett (oké, a house-t és a heti 2 amerikai focimeccset megnézem), és épp ezért nem is idegeskedem a mûsorok miatt. nem is fér a fejembe, hogy az a büszke fórumozó, aki az elmúlt 1-2 évben nem nézett tévét, miért ennyire ideges😊

ma kvízkérdésünk: számoljuk össze a kérdõjeleket😊

zen.
ki a faszom az a gyõzike????????????????
én még életemben egy ilyen szar mûsort nem láttam, ugye milyen mûveletlen vagyok ?????
kivagyok ezekkel a szar mûsorokkal, utobbi 1-2 évben nem néztem tv-t mert tele van minden szarral, híreket elolvasom neten ennyi.
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#wow1><#wow1><#guluszem1><#guluszem1><#violent><#boxer><#gun>

Narxis
Ez egy jó mûsor.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#gunyos1><#action><#gun>

pepe792
Hülye népnek hülye mûsor kell...<#boxer><#violent><#falbav><#action>

fifi
másik, hogy azért ha a bombamûsort a "komikussal" elveri az NCIS akkor asszem nem is kellene vele tovább vergõdni...
taj barmoknak úgyis ott a Balázs, Maunika, a Joshi Barat meg a többi remek mûsor...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
"komikus"
ez jó...
komikus bazdmeg az...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"Sajnos van néhány magasabb pozícióban lévõ haverja az RTL-nél, ezért marad mûsoron..."

na már most. nem marad mûsoron, mert minden jel szerint vége a sorozatának. és csak azért maradt mûsoron, mert a sorozata kirobbanó népszerûségû volt. volt. mert az elõzõ évadban már a tv2 rendre elverte.
Én nem értem, ki mit élvez ezen?! A """""komikust""""" meg erõsen idézõjelbe tenném! Sajnos van néhány magasabb pozícióban lévõ haverja az RTL-nél, ezért marad mûsoron...<#szomoru1><#duhos2>
Ezt most muszály: NEEEEEEEE!!! <#gunyos1><#szomoru1><#gun><#boxer><#violent><#shakehead><#confused><#rinya><#falbav><#duhos2>
Tinman
Celeb vagyokban bemutatkozott... emberileg egy duplanulla.
Aki ezek után is nézi, annak szívesen viszek megmaradt ételmaradékot itthonról, falja be azt a moslékot is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zola: azért mert nem állok be a társaságba bégetni, és nem verem Viktor cikkjeire, valamint a sárkánylabdára és a setit lovagra, gyõzikére, maunikára, már azok közé sorolsz, akik ilyen szellemi szinten vannak. Nem ártana akkor talán alaposabban olvasni. Egy klasszikust idézve: olvas, értelmez, hozzászól.
Nem értem, hogy miért a Gáspár családot és az RTLklub-ot szidjátok. Ez a kettõ kell a T. TV nézõknek. Mit adjanak? A Mindentudás Egyetemét? Nincs rá kereslet. Máshol meg nem lehet látni üvöltözõ családokat - pedig ettõl leszünk különbek 😞

lehet ennél lejjebb süllyedni? médiahulladék... gratulálok, hülyítsétek csak a népet

redfish
Komikus?!... <#confused><#falbav>
Azon lehetne nevetni!... A Gáspár család primitív és erõltetett "poénjai" legfeljebb szánalmasak. Azt sem értem, HOL jön az ki, hogy Gyõzike sorozata "népszerû", mert amikor élõ szavazás volt, akkor a döntõ többség NEM-el szavazott rá! A Retekklub mégis folytatta a szánalmas sorozatot...
Na, mindegy, én inkább nézem a Hallmark, Spectrum, HBO mûsorait ezután is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

Az SG-nek sokan fizetnek, nem tudtad?

A Discovery, a Mars,a víz és még a globális felmelegedés is!<#idiota><#eplus2>

Az õ esetében jobban járnánk ha segélybõl élne a családja.
Már csak ez hiányzott! Dejó h a TV-t csak DVD nézésre használom már 😄 Hírek, filmek mind mind netrõl...
bertino
epic fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bár igaz, te csak közlöd a szomorú tényeket 😄
Jajj Viktor, miért kell ez... RTL ezért fizet? 😊
Nethyrrea
még egy ok hogy miért nem nézek tévét.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

cím alapján kezdtem megijedni, hogy olyan lesz, mint a VV vagy a BB.

"Utána jöhet a Dragon Ball és társai", régen pont ezek mentek ebben az idõsávban.

furcsa ezt tõled hallani, a kommentelési stílusod alapján azt képzeltem, te is ennek a mûsornak a célközönségébe tartozol...<#eplus2><#nevetes1>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

jaj de örülök neki....

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Ha ez kell a népnek, ezt adják. Utána jöhet a Dragon Ball és társai. Drakulálok.
<#banplz> istenverte RTLKLUB már nem tudja mit adjon mûsoridõben....szánalom...minden normális ember dolgozik , ezmeg megél abból hogy hülye... dicsak <#mf1> még 1 ok ,hogy NE az Rtl-t válaszd esténként <#ejnye1><#vigyor>
Nagyon jó hír😊)...esti híradóig sose kapcsolom be a tévét,így legalább nem lesz fõmûsoridõ elcseszve ezzel a szánalmas bohóccal<#hehe>
komikus? ez vmi vicc????????? Aki ezt a baromkodást viccesnek tartja annak nincs ki a 4 kereke...
Mindenesetre örülök, hogy még véletlenül se fogok odakapcsolni soha, mivel fél5kor nemnézek tv-t 😄 Ha szerencsénk van végleg le is veszik télleg mer akárhogy is nézzük ez az egyik legszánalmasabb mûsor. /budapest tv-t nem idevéve/
TVelvet
neeeeeeeeeee!!
akyyy
<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DaemoonHunter
"temetéssel várjuk meg a hivatalos bejelentést"
Istenem, ha ez szó szerint lenne...<#worship>

LegionarR
"régen volt dicsõség fénye ismét a komikusra világítson"
Komikusra? KIRE? KOMIKUSRA? KIRÕL VAN SZÓ? XD

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

jaj, ne má!