Szekeres Viktor

Megvan a Transformers 2-előzetes premierje

A Transformers 2 esetében is (egyelőre nincs magyar címe a Transformers: Revenge of The Fallen elnevezésű alkotásnak) nemcsak a filmet, hanem annak első bemutatóját is felfokozott várakozás kíséri.

Általában ezen nagyszabású filmeket a világpremierrel egy időben láthatjuk itthon, s hasonló a helyzet az előzetesekkel is, azonban meglehet, hogy a Transformers 2 trailerjét először csak az amerikaiak élvezheti, ugyanis a kora februárra kitűzött bemutatódátum kapcsán felmerült, hogy az amerikai foci bajnokság döntője, a Super Bowl közben legyen látható először a teljes T2-előzetes.

A rendező, Michael Bay, blogjában leírta, hogy visszatért az egyiptomi és jordániai forgatási helyszínekről (ahol természetesen remek élmény volt dolgozni) és a Transformers 2 kampánya 2009 első napjaiban fog kezdődni, amikor is ellephetik az utcákat az első teaser plakátok. Don Murphy producer azt fejtegette ezzel kapcsolatban, hogy a reklámok során a Karib-tenger kalózainak modelljét kívánják követni, miszerint a nagy várakozást kihasználva a lehető legtovább fogják húzni a nagy marketinglöketet, a kampány leginkább a premier előtti napokban lesz csúcsra járatva, mivel a filmet rengetegen várják, így szükségtelen a beetetésre sok dollárt elkölteni.

Bay azt is leírta, hogy az előzetes időpontja is megvan, februárban jönnek a képsorok, azonban az még valóban kérdéses, hogy hol lesznek láthatók először a nagy robotok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shane81 #11
    A Fallen lesz benne, hidd el. Olvass utána, nem véletlenül van nagybetűvel a címben, mivel ez a neve. Nem Megatronékra utal a "fallen".
  • Beast Machine #10
    ÓÓ, nehogy azt hidd, hogy a BUkottat ezek berakják a sztoriba, az túl G1-hű lenne. Neem, itt sztem Megsről lesz szó, ő a "Fallen" (ami egyes számban értendő, nem többesben), és már ki-kikerült képek, hogy pl. SOundwave hogy erőszakolták meg a designerek. Édes Prímuszom, miért nem lövi le végre vki Bélyt?
  • shane81 #9
    A "The Fallen" egyetlen Transformer neve. Így még érdekesebb lesz a magyar cím. :)

    "kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülöző cgi borzalmat"
    Szerintem pl. Shia LeBeouf és John Turturro nagyon jót alakítottak a filmben, a CGI meg egyszerűen fenomenális volt. Akinek ennél több színészi alakítás kell ne sci-fi-t nézzen.
  • Gamecube86 #8
    Én azon sem lepődnék meg ha Transformers 2: a boszzú lenne a címe.
    Megannyi hikomat magyar cím ferdítés után....
  • kukacS3K #7
    "szükségtelen a beetetésre sok dollárt elkölteni."
    sok dollár az mennyi? 10-20 körül? :D
  • Szkifi #6
    Ha ez a film is egy tech-demo lesz, akkor is megnézem, kétszer. :D
    Tudom, hogy kocka dolog, de csak azért örülök, hogy emberek vannak a filmben, mert így látni, ahogy a CGI árnyéka milyen a valós tárgyakon...

    muhaha
  • janivankenobi #5
    Én nem attól félek, hogy rosszul lesz lefordítva a cím, hanem, hogy kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülöző cgi borzalmat.
  • Victor1103 #4
    Szerintem is Bukottak bosszúja lenne az ideális de az én tippem olyasmi hogy Az álcák visszavágnak ismerve a tehetséges magyar fordítóbrigádokat: (
  • neptum #3
    Alakváltok 2 : Megatron vissza tér :D de a Bukotak busszúja jobban hangzik :D (olyan mintha egy suliba a tanáron bosszút állnának :D )
  • Mister #2
    bonyolult lesz magyar címet rittyenteni alá... :D