11
-
shane81 #11 A Fallen lesz benne, hidd el. Olvass utána, nem véletlenül van nagybetűvel a címben, mivel ez a neve. Nem Megatronékra utal a "fallen". -
#10 ÓÓ, nehogy azt hidd, hogy a BUkottat ezek berakják a sztoriba, az túl G1-hű lenne. Neem, itt sztem Megsről lesz szó, ő a "Fallen" (ami egyes számban értendő, nem többesben), és már ki-kikerült képek, hogy pl. SOundwave hogy erőszakolták meg a designerek. Édes Prímuszom, miért nem lövi le végre vki Bélyt? -
shane81 #9 A "The Fallen" egyetlen Transformer neve. Így még érdekesebb lesz a magyar cím. :)
"kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülöző cgi borzalmat"
Szerintem pl. Shia LeBeouf és John Turturro nagyon jót alakítottak a filmben, a CGI meg egyszerűen fenomenális volt. Akinek ennél több színészi alakítás kell ne sci-fi-t nézzen. -
Gamecube86 #8 Én azon sem lepődnék meg ha Transformers 2: a boszzú lenne a címe.
Megannyi hikomat magyar cím ferdítés után.... -
kukacS3K #7 "szükségtelen a beetetésre sok dollárt elkölteni."
sok dollár az mennyi? 10-20 körül? :D -
Szkifi #6 Ha ez a film is egy tech-demo lesz, akkor is megnézem, kétszer. :D
Tudom, hogy kocka dolog, de csak azért örülök, hogy emberek vannak a filmben, mert így látni, ahogy a CGI árnyéka milyen a valós tárgyakon...
muhaha -
janivankenobi #5 Én nem attól félek, hogy rosszul lesz lefordítva a cím, hanem, hogy kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülöző cgi borzalmat. -
#4 Szerintem is Bukottak bosszúja lenne az ideális de az én tippem olyasmi hogy Az álcák visszavágnak ismerve a tehetséges magyar fordítóbrigádokat: ( -
neptum #3 Alakváltok 2 : Megatron vissza tér :D de a Bukotak busszúja jobban hangzik :D (olyan mintha egy suliba a tanáron bosszút állnának :D ) -
Mister #2 bonyolult lesz magyar címet rittyenteni alá... :D -
jeti00 #1 Bay...