Szekeres Viktor

Két perc az új Lost-évadból

A Lost-rajongók minden bizonnyal tűkön ülnek és várják, hogy rájuk virradjon az a bizonyos január közepi szerda, mikor is folytatódik kedvenc sorozatuk az utolsó előtti évaddal, mely az ígéretek szerint továbbra is bővelkedni fog állkereső momentumokban.

A készítők, valamint a csatorna természetesen nagyon ért ahhoz, hogy tovább generálja a feszültséget, hiszen pár napja egy kétperces részletet tettek elérhetővé a neten.


Bár minden bizonnyal a fenti képsorok a többség fél fogára sem elegendő, mégis talán apró megnyugvást adhatnak az elkövetkező több mint egy hónap átvészeléséhez és remélhetőleg egy fanatikusnak sem kell a hibernáció meglehetősen drasztikus és végső eszközéhez nyúlnia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #7
    "az a bizonyos január közepi szerda"

    nézőpont kérdése, bár nálam a hónap közepe 15-én van, az 5. évad meg 21-én indul. nem lehetne bannolni vikit?
  • Szolnokboy1 #6
    csak másfél hete jött ki, semmi gond.
  • 1Obi1 #5
    Aha, csak hogy a Lost az nem az a közönségbarát "20 részen át húzzuk a sztorit drámával és klisékkel", nem, a Lost az 4 évadon át építette a baromira erős mitológiáját, a karaktereket, és minden mást.
    Ha pedig nem tetszenek a képtelenségek, akkor ott a Barátok Közt, ott aztán minden tök jó reális.
  • AzUs #4
    Egyet értek veled, bár szvsz vhol a 3.éved végén kellett volna befejezni, nem húzni a végtelenségig a sok hülyeséggel a sztorit.
  • AzUs #3
    "Bár minden bizonnyal a fenti képsorok a többség fél fogára sem elegendő, mégis talán apró megnyugvást adhatnak az elkövetkező több mint egy hónap átvészeléséhez és remélhetőleg egy fanatikusnak sem kell a hibernáció meglehetősen drasztikus és végső eszközéhez nyúlnia."
    De most komolyan... ilyen fasságokat minek leírni...??? Sg-színvonal erősen zuhan
  • Dömsödi #2
    Miért kellett egy jó alapsztorit elqrni?
    Csináltak volna belöle egy 15-20 részes sorozatot, előre megtervezve, hogy hol az eleje, és hol a vége. Már ez a negyedik évad is arról szólt, hogy hogyan rakjunk be minnél nagyobb képtelenségeket, fordulatokat.

    Elvesztette a varázsát...
  • portable #1
    Szerencsére nem az írta a Viktor, hogy ma jött az előzetes.