Szekeres Viktor

Igazolatlan hiányzók a Lost 5. évadjában

A Lost - Eltűntek rajongói minden bizonnyal szinte naponta olvassák a spoilerekkel foglalkozó oldalakat, hiszen egyre-másra kerülnek ki a sorozat forgatásáról képek, videók és információk, melyek hol semmitmondóak, hol pedig elég meghökkentőek.

A durva fordulatokról természetesen most hallgatnánk, mint ahogy arról is, hogy miféle elbeszélési mód fogja váltani az eddig megismerteket, annyit viszont el lehet árulni a fővesztés terhe mellett, hogy Damon Lindelof és Carlton Cuse, a sorozat két fő írója megint csak olyasmit tartogat a nézőknek, amit egy ideig majd emészteniük kell.

Klikk ide!

Ahogy az lenni szokott, a sorozatok szereplőit minden évad előtt lefotózzák, hogy egy csoportképet rittyentsenek össze. Az 5. évados fényképen azt is látni, hogy mely szereplő fog egy évadra búcsút venni a sorozattól, hogy aztán természetesen visszatérjen, s ugyancsak lehet következtetni egy másik karakter sorsára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1Obi1 #5
    Nincsen neki lábfeje, de Julietnek sincsenek lábujjai.
  • pjke #4
    Nincsen neki lábfeje, nézzétek meg nagyobb felbontásban.
  • HarryProf #3
    Van lába, legalábbis én simán kitudom venni, és részben takarják a levelek. Amugy király nagyon:) Várom már a január 21-et:)
  • akyyy #2
    Asszem annak a Daniel-nek mér nincsen lába?
  • JungleGeorge #1
    Hugo terhes lett?