Szekeres Viktor

Érkezik a 28 nappal később 3. része

Az angol horrorsorozat ugyan nem örvend kirobbanó népszerűségnek, de a Danny Boyle rendezte 28 nappal később és a Juan Carlos Fresnadillo által dirigált 28 héttel később is szolid siker volt, valamint a rajongók is odavoltak értük. Ezek egyenes következménye, hogy jöhet a harmadik rész.

A horrorműfajban bár nem ritka, hogy folytatás folytatás hátán követi egymást egy filmből, de valamilyen formában mégiscsak elismerést jelent. A zombiműfaj egyébként is meglehetősen rétegstílusnak számít a mozis közönség körében, így az első film 82 milliós és a második 64 milliós világbevétele meglehetősen jónak számít.

Az előkészületi fázisban lévő harmadik epizódról egyelőre nem sokat tudni (a címe természetesen 28 hónappal később, vagyis 28 Month Later lesz), mindössze annyit, hogy Danny Boyle ismét ott lesz a producerek között, s talán a rendezést is elvállalja. A történet szerint egyébként a fertőző vírus kijut Angliából és Európában kezd el tombolni - a film az egyik verzió szerint Oroszországban játszódna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #18
    Ohh barátom...google a barátod,wiki a barátnőd:) nézz utána mi az a zombi (zombie)és talán rájössz miért nem voltak benne...(bár a film műfaja valóban zombie)
  • k9duli #17
    Húú ez nagyon jó hír, bejött nagyon az első kettő rész.
    Bár ami igaz az igaz, hogy nem olyan lehetetlen feladat a "zombikat" kinyírni!
    Csak a filmben nem a megfelő technikát alkalmazzák.
    Szerintem tankokkal elég rendesen lehet takarítani mindenféle veszély nélkül.
    Kicsit ugy kell nézni mint a szódásló, és akkor a film 10/10.
  • dzsagon #16
    A trailer nagyon ütős, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor....
  • berserk87 #15
    Minden idők legjobb zombis filmje ez a kettő legalábbis szerintem. A zenéje nekem is meg van, imádom, főleg a főcímdal jó. Várom a folytatást, amit biztosan moziban fogok megnézni.

    "Halkan megjegyezném,hogy 1 db zombi nem volt a filmekben"
    Ezt valahogy nem értem. Lehet, hogy másik filmet láttunk. Vagy arra gondolsz, hogy emberek voltak beöltözve zombiknak és igazi zombik tényleg nem voltak benne:D
  • czyi #14
    mézes-mázos hollywoodi zombifilmek? LOL
  • TeDDyRuSh #13
    Én nem szeretem a horrort és azon belül a zombis szarokat.

    DE EZ A 2 FILM ANNYIRA ODABNA*OTT, h kötelező megnézni a folytatást. Annyira agyra hatós, hogy felébresztette bennem az ŐS parát, hogy lehetsz te is egy űzött vad. Lehetsz te is egy sötét, nyirkos helyen az egyik áldozat a kényszerből összeterelt tömegből. És nincs mi megvédjen, csak a puszta kezed, amivel a korom sötét miatt nem tudod hova kapj védekezésből a csattogó állkapcsok ellen! Csak a néha felvillanó zseblámpák fénye segít, ami vagy a falak komorságát, vagy egy vérfürdőtől megrészegedett zombi arcát villantja fel.

    Jó sorozat,MEGNÉZNI a 28 évezreddel később címűt is!!!
  • G_ArchAngel #12
    ne kapkodjunk!

    elobb a "28 honappal kesobb" lesz:-)
  • GG #11
    És jön utána a 28 évvel később mondjuk engem ez jobban izgatna mondjuk, hogy a zombik mivé is fejlődnek a 28 év alatt és mondjuk ez be jönne.
  • Kurt97 #10
    Bár a film is nagyon tetszett, a zenéjét én is kiemelném (a 28héttel későbbnek), a főcímdal és a filmben szereplő többi dal is iszonyat jó! Néha tolom is gitárral annyira megfogott. A végén meg igen, Párizsban voltak de akkor mit keres itt Oroszország O.o?
  • G_ArchAngel #9
    igen, Párizsban jöttek ki az alagútból...