18
-
cateran #18 Ohh barátom...google a barátod,wiki a barátnőd:) nézz utána mi az a zombi (zombie)és talán rájössz miért nem voltak benne...(bár a film műfaja valóban zombie) -
#17 Húú ez nagyon jó hír, bejött nagyon az első kettő rész.
Bár ami igaz az igaz, hogy nem olyan lehetetlen feladat a "zombikat" kinyírni!
Csak a filmben nem a megfelő technikát alkalmazzák.
Szerintem tankokkal elég rendesen lehet takarítani mindenféle veszély nélkül.
Kicsit ugy kell nézni mint a szódásló, és akkor a film 10/10. -
dzsagon #16 A trailer nagyon ütős, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor.... -
berserk87 #15 Minden idők legjobb zombis filmje ez a kettő legalábbis szerintem. A zenéje nekem is meg van, imádom, főleg a főcímdal jó. Várom a folytatást, amit biztosan moziban fogok megnézni.
"Halkan megjegyezném,hogy 1 db zombi nem volt a filmekben"
Ezt valahogy nem értem. Lehet, hogy másik filmet láttunk. Vagy arra gondolsz, hogy emberek voltak beöltözve zombiknak és igazi zombik tényleg nem voltak benne:D -
czyi #14 mézes-mázos hollywoodi zombifilmek? LOL -
TeDDyRuSh #13 Én nem szeretem a horrort és azon belül a zombis szarokat.
DE EZ A 2 FILM ANNYIRA ODABNA*OTT, h kötelező megnézni a folytatást. Annyira agyra hatós, hogy felébresztette bennem az ŐS parát, hogy lehetsz te is egy űzött vad. Lehetsz te is egy sötét, nyirkos helyen az egyik áldozat a kényszerből összeterelt tömegből. És nincs mi megvédjen, csak a puszta kezed, amivel a korom sötét miatt nem tudod hova kapj védekezésből a csattogó állkapcsok ellen! Csak a néha felvillanó zseblámpák fénye segít, ami vagy a falak komorságát, vagy egy vérfürdőtől megrészegedett zombi arcát villantja fel.
Jó sorozat,MEGNÉZNI a 28 évezreddel később címűt is!!! -
G_ArchAngel #12 ne kapkodjunk!
elobb a "28 honappal kesobb" lesz:-) -
GG #11 És jön utána a 28 évvel később mondjuk engem ez jobban izgatna mondjuk, hogy a zombik mivé is fejlődnek a 28 év alatt és mondjuk ez be jönne. -
Kurt97 #10 Bár a film is nagyon tetszett, a zenéjét én is kiemelném (a 28héttel későbbnek), a főcímdal és a filmben szereplő többi dal is iszonyat jó! Néha tolom is gitárral annyira megfogott. A végén meg igen, Párizsban voltak de akkor mit keres itt Oroszország O.o? -
G_ArchAngel #9 igen, Párizsban jöttek ki az alagútból... -
#8 nekem szívem szerint az egyik kedvencem a zene is mestermű nagoyn odatesz a hangulatnak ám a 2ik rész végén én ha jól emlékszem akkor az eiffel tornyot mutatták amint arrafelé rohannak a fertőzöttek ergo Europe -
viizo #7 bár nálam a 2004-es Holtak Hajnala remake-et egyik '28' sem éri utol, de azért igen egyedi, tucattól messze álló filmek lettek, és nagyon várom a folytatást :) -
Stonee #6 örülök a folytatásnak és természetesen számítottam is rá. legyen olyan zoral, és "beteg" hangulatú, mint az 1-2 és nem lehet gond. -
cateran #5 Halkan megjegyezném,hogy 1 db zombi nem volt a filmekben...igy inkább "zombifilm" ahogy GrimReaper78 is irta.. -
GrimReaper78 #4 A 28 sorozat az utóbbi évek egyik legjobb "zombifilmje", és nem utolsósorban: végre nem mézes-mázos hollywoodi szutyok. Nagyon kíváncsi leszek a 3. részre. Ja, és a főcímzene zseniális. -
scagnetti #3 Szerintem nagyon jó filmek a 28nappal/héttel késöbb.
Én látok benne potenciát, hogy folytassák. Nem a megszokott zombifilmeket idézi, és tetszik, hogy nem amerikában játszódik, hanem a jó öreg európában.
Kiváncsi vagyok! -
Landro #2 A második rész végén már kijutott a kontinensre a vírus. -
#1 "Az angol horrorsorozat ugyan nem örvend kirobbanó népszerűségnek"
"az első film 82 milliós és a második 64 milliós világbevétele"
(miközben egyébként a költségei többszörösen megtérültek, és a töredéke egy "lehetséges" amerikanizált változatnak.)
most ezt a két tényt adja valaki össze. na ja, egyébként feltehetően nem mérhető pl. a fűrészhez a "sorozat" népszerűsége, de "természetesen" egy európai horror soha nem is lesz olyan népszerű az usában. mellesleg az egyik legjobb hangulatú "zombi"film, amit láttam életemben.