18
  • cateran
    Ohh barátom...google a barátod,wiki a barátnőd:) nézz utána mi az a zombi (zombie)és talán rájössz miért nem voltak benne...(bár a film műfaja valóban zombie)
  • k9duli
    Húú ez nagyon jó hír, bejött nagyon az első kettő rész.
    Bár ami igaz az igaz, hogy nem olyan lehetetlen feladat a "zombikat" kinyírni!
    Csak a filmben nem a megfelő technikát alkalmazzák.
    Szerintem tankokkal elég rendesen lehet takarítani mindenféle veszély nélkül.
    Kicsit ugy kell nézni mint a szódásló, és akkor a film 10/10.
  • dzsagon
    A trailer nagyon ütős, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor....
  • berserk87
    Minden idők legjobb zombis filmje ez a kettő legalábbis szerintem. A zenéje nekem is meg van, imádom, főleg a főcímdal jó. Várom a folytatást, amit biztosan moziban fogok megnézni.

"Halkan megjegyezném,hogy 1 db zombi nem volt a filmekben"
    Ezt valahogy nem értem. Lehet, hogy másik filmet láttunk. Vagy arra gondolsz, hogy emberek voltak beöltözve zombiknak és igazi zombik tényleg nem voltak benne:D
  • czyi
    mézes-mázos hollywoodi zombifilmek? LOL
  • TeDDyRuSh
    Én nem szeretem a horrort és azon belül a zombis szarokat.

DE EZ A 2 FILM ANNYIRA ODABNA*OTT, h kötelező megnézni a folytatást. Annyira agyra hatós, hogy felébresztette bennem az ŐS parát, hogy lehetsz te is egy űzött vad. Lehetsz te is egy sötét, nyirkos helyen az egyik áldozat a kényszerből összeterelt tömegből. És nincs mi megvédjen, csak a puszta kezed, amivel a korom sötét miatt nem tudod hova kapj védekezésből a csattogó állkapcsok ellen! Csak a néha felvillanó zseblámpák fénye segít, ami vagy a falak komorságát, vagy egy vérfürdőtől megrészegedett zombi arcát villantja fel.

Jó sorozat,MEGNÉZNI a 28 évezreddel később címűt is!!!
  • G_ArchAngel #12
    ne kapkodjunk!

elobb a "28 honappal kesobb" lesz:-)
  • GG
    És jön utána a 28 évvel később mondjuk engem ez jobban izgatna mondjuk, hogy a zombik mivé is fejlődnek a 28 év alatt és mondjuk ez be jönne.
  • Kurt97
    Bár a film is nagyon tetszett, a zenéjét én is kiemelném (a 28héttel későbbnek), a főcímdal és a filmben szereplő többi dal is iszonyat jó! Néha tolom is gitárral annyira megfogott. A végén meg igen, Párizsban voltak de akkor mit keres itt Oroszország O.o?
  • G_ArchAngel #9
    igen, Párizsban jöttek ki az alagútból...
  • zxr
    nekem szívem szerint az egyik kedvencem a zene is mestermű nagoyn odatesz a hangulatnak ám a 2ik rész végén én ha jól emlékszem akkor az eiffel tornyot mutatták amint arrafelé rohannak a fertőzöttek ergo Europe
  • viizo
    bár nálam a 2004-es Holtak Hajnala remake-et egyik '28' sem éri utol, de azért igen egyedi, tucattól messze álló filmek lettek, és nagyon várom a folytatást :)
  • Stonee
    örülök a folytatásnak és természetesen számítottam is rá. legyen olyan zoral, és "beteg" hangulatú, mint az 1-2 és nem lehet gond.
  • cateran
    Halkan megjegyezném,hogy 1 db zombi nem volt a filmekben...igy inkább "zombifilm" ahogy GrimReaper78 is irta..
  • GrimReaper78
    A 28 sorozat az utóbbi évek egyik legjobb "zombifilmje", és nem utolsósorban: végre nem mézes-mázos hollywoodi szutyok. Nagyon kíváncsi leszek a 3. részre. Ja, és a főcímzene zseniális.
  • scagnetti
    Szerintem nagyon jó filmek a 28nappal/héttel késöbb.
    Én látok benne potenciát, hogy folytassák. Nem a megszokott zombifilmeket idézi, és tetszik, hogy nem amerikában játszódik, hanem a jó öreg európában.
    Kiváncsi vagyok!
  • Landro
    A második rész végén már kijutott a kontinensre a vírus.
  • koschwarz
    "Az angol horrorsorozat ugyan nem örvend kirobbanó népszerűségnek"

"az első film 82 milliós és a második 64 milliós világbevétele"

(miközben egyébként a költségei többszörösen megtérültek, és a töredéke egy "lehetséges" amerikanizált változatnak.)

most ezt a két tényt adja valaki össze. na ja, egyébként feltehetően nem mérhető pl. a fűrészhez a "sorozat" népszerűsége, de "természetesen" egy európai horror soha nem is lesz olyan népszerű az usában. mellesleg az egyik legjobb hangulatú "zombi"film, amit láttam életemben.