Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: X-Men Origins Wolverine

Újabb képek érkeztek a hamarosan moziba kerülő X-Men Origins: Wolverine című "mellékágból". A film főszereplője ismét Hugh Jackman, és Farkas titokzatos múltját ismerjük meg.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Fox a már bizonyára tervbe vett negyedik X-Men film mellett számos "mellékágat" is filmre szeretne vinni. A Wolverine érkezik a leghamarabb, májusban már a mozikba kerül Farkas első bevetése. De Magneto és az ifjú mutánsok is fellépnek a vásznakra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Most előbbihez érkeztek új képek. Az X-Men Origins: Wolverine kapcsán napvilágot láttak már botrányok de az első előzetes mindenkit meggyőzött a filmről. A ma megjelent képek - bár új infót nem adnak a filmből -, de a rajongók vágyainak kielégítésére egy ideig alkalmasak lesznek. A film Farkas és bajtársa, későbbi ellenfele, Kardfog első bevetését követi nyomon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bender93 #16
  rozsomakaki még nem látott rozsomákot az nézze meg.
 • isthun #15
  Egyetértek Waterhorse!Amúgy a Schwarzenegger nevével is gondok voltak,de az emberek megszokták,azaz bejött!Rozsomák.Mi a baj ezzel?
 • Waterhorse #14
  Amikor 90 körül megláttam az első képregényt az újságos kirakatában, én is néztem, hogy mi van, de nem a Rozsomák néven. Azon röhögtem hülyére magam, hogy X-Men. Aztán megismertem, amikor már tudtam mi is ez nem volt röhelyes.

  "az emberek legtöbbje azt se tudja h mi is az! ÉS nincs hozzá képi elgondolás a fejében a farkashoz meg van... "

  Ez enyhén szólva szomorú dolog, megdöbbent. Dehát nincs miot tenni a tény az, hogy az emberek manapság jobban tudják pl. ki is az a Győzike, mint milyen élőlény a Rozsomák.
 • m minnifield #13
  gondold el, mostantól ha azt mondják, hogy rozsomákhorda, egyből mindenkinek egy csapat apró hugh jackman jut eszébe
 • Nethyrrea #12
  nem, de itt ráadásul egyáltalán nem is fog hasonlítani az x-men 1-es kardfogra.
 • Zro #11
  Pedig ha Rozsomáknak hagyták volna, már mindenkinek lenne elgondolása a fejében a rozsomákhoz is...
 • koschwarz #10
  "az emberek legtöbbje azt se tudja h mi is az! ÉS nincs hozzá képi elgondolás a fejében a farkashoz meg van... "

  na erről van szó. ezért lett "farkas" magyarul.
 • CaptainRumi #9
  ma megjelent képek .......
  jaaaah, vagy még aznap megírják a cikket amikor megjelennek a képek és hosszú napokig várni kell a moderálásra amit nagyon kétlek vagy Tibiék azt hiszik, hogy a pórnép beveszi azt, hogy ők egyből frissen tálalják a legújabb infókat...
 • Shiwo #8
  lehet hüle kérdés, de legalább Kardfogot ugyanaz fogja játszani, aki az x-men 1ben is játszotta ? (lusta vok utánanézni :)
 • Zro #7
  Nyáron a lemmingeket ássa ki, a rénszarvas- vagy jávorszarvas-borjakat próbálja elfogni, a tundrán portyázva a télről maradt tetemeket és gyümölcsöket fogyaszt.

  Télen az addig nehézkes állatból harcias ragadozó válik: a havon nesztelen siklással meglepi a fajdokat, havasi nyulakat. Bőrhártyás mancsaival a havon futva a nagyobb és gyorsabb állatokat is legyűri (akik nyáron elfutnának előle). Más ragadozók zsákmányát elorozza, a rókát, hiúzt is megtámadja, csak a farkasok elől tér ki. Erős tarkóharapással teríti le áldozatát, amit nem tud megenni, azt elrejti, és később fogyasztja el: a torkos, zabáló névre egyáltalán nem szolgált rá. Ha kell a medvét is megtámadja, hogy elorozza zsákmányát. Az emberre is veszélyes lehet.

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsom%C3%A1k