Ötvös Tibor

Start Trek előzetes - meglepetésvendéggel

Kikerült egy újabb előzetes a Star Trek filmből, mely szinte kockáról kockára megegyezik a legelső trailerrel - kivéve a végét, amikor is egy "meglepetésvendég" bukkan fel.

Korábban már foglalkoztunk a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Trek mozifilmmel és az akkori, elég rossz minőségű trailer alaposan megosztotta a rajongók hadát. Az előzőeknél jóval akciódúsabbnak tűnő "előzményfilm" most egy újabb trailerrel képviselteti magát, ám változást mindössze az utolsó 30 másodpercben lehet észrevenni.



Ekkor ugyanis felbukkan egy meglepetésvendég, aki minden rajongónak ismerős lesz. Ide tartozik még, hogy az egykori Kirk kapitány, William Shatner nagyon megsértődött, amiért a készítők még egy aprócska szerep erejéig sem foglalkoztak vele. A rajongók össze is vágtak egy nagyon poénos videót, melyet érdemes megnézni. A napokban azonban egy neten megjelent videón ronggyá dicséri az új Enterprise űrhajót.

A Star Trek 2009. május 8-án kezdi meg legelső útját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Soundmaker #19
    Hát nem tudom... Tudjátok én is imádom az ST-t. De az ST filmekkel pont az volt a bajom hogy kevés a látványelem, ha volt is akkor meg B és C kategóriás effektek voltak azok is eléggé rövidek. A régi ST filmekből talán 3 vagy 4 olyan jelenetet tudnék mondani ami megfűszerezte az egész filmet.

    Én örülök a látványeffekteknek, mert egy soriban nem lehet ilyeneket elsütni ott a történet a lényeg. De egy mozi filmben elég unalmas hogy a film 85 %-ban pofáznak nyomoznak, dumálnak, beszélnek esetleg holofedélzeteznek mint egy matinészínházban... Igenis szóljon a film egy kicsit az effektekről, látványos csatákról... egyedül abban reménykedem, hogy azért az akció orientált film alá azért értelmes sztorit kreáltak.

    Például nálam azért bukott be a 10-dik film mert tele volt pofázással és kvázi semmi nem történt benne. Tudom hogy Roddenberry forog a sírjában hogy mivé torzítják az álomvilágát a jövőről, de mi is tudjuk hogy ez az idealizált kép egy idő után unalmas ha nem történik benne semmi konfliktus semmi esemény ami izgalmat hoz az egész ST univerzumba.

    Sokunknak kedvence a Voyager sorozat.. Miért? Mert pl. Janeway nem félt háborúba kezdeni ha a legénységért érzett felelőssége megkívánta a dolgot, és elég sokat hibázott is ami nekem sokkal jobban bejött, mint az utópisztikus Picard aki szócsatával mindent megnyert.

    Összegezve eddig megvett a film. Remélem nem tolják el és újraélesztik ezt a nagyszerű univerzumot a filmmel :)
  • Spectrum #18
    Mert mégis miből kéne?
  • berserk87 #17
    Áhhhh... Rosszul írtam. Spoke:D
    Köszi hogy kijavítottál akyyy. Most látszik mennyire nem vagyok star trek rajongó.
    Még a tv3-on néztem pár részt és az nem ma volt, azóta csoda hogy emlékszem a nevekre. Nem is gondoltam, hogy ilyen hülyeséget írok. Bocsi.
  • akyyy #16
    a sok okoska leszúrt az előzetesből hogy tini film :D
  • DonMaros #15
    Sok kommentet olvastam már a filmmel kapcsolatban, s úgy látom a többségnek ugyanazok a momentumok nem tetszenek. Gondolkodtam ezeken én is de rájöttem hogy fölöslege, mert a lényeg ez: Az uccsó ST film a régi szereplőkkel bukta volt. Az enterprise sorozat szintén bukta lett, a rajongók gyomra nem vette be az előzmény dolgot. De a lényeg, hogy a stúdiónak nem számít más mint a PÉNZ. Az uccsó film bukása miatt nem vehették elő egyik régi gárdát sem(pedig egy voyager filmet megnéznék) ezért azt csinálták amit mindenki a Dark Knight után. Újragondolták. Bár tudták hogy az Enterprise is megbukott, de mégis kihúzta 4 évig. A végeredmény: Újragondoljuk az elejétől és hogy könnyebben eladjuk rakunk bele pár helyes lányt és fiút, telerakjuk baromi látványos effektekket és akciókkal + egy ismert régi arc a régi rajongók kedvéért és kész is. A helyzet az, hogy ez már csak a pénzről szól és inkább készült a mai látványos CGI-és képregényszerető agyatlan amcsi fiataloknak mint a régi rajongóknak. És ha sikeres lesz, akkor Hölgyeim és Uraim a csillagszemű juhász, "töki" Harold és Syler lesz a next generation.
  • kicsizoz #14
    nessboth, barátom, kb megfogtad a lényeget!
    Ez egy ST világban játszódó tini fogócska lesz, sajnos...

    A sorozat lényegéhez semmi köze, mintha az író SW-on nőtt volna fel, de munka közben véletlenül ST-et írt a lap tetejére...

    Sajnos manapság már csak a tizenévesek járnak moziba, így ezt a réteget igyekeznek kiszolgálni, a ST ezen része is ennek eshetett áldozatul.
  • BaliBoy #13
    Én már nagyon régen, egy messzi messzi galaxisban láttam utoljára Star Trekket. (valamikor a 90-es évek elején-közepén) Szóval nekem 100%-ig bejön ez a trailer. Remélem maga a film is ilyen ütős lesz.
  • Spectrum #12
    Motoros fickót én rendőrnek nézem.. Ha jól megnézitek, akkor a szakadékban nem lóg, hanem fekszik, azaz már a trailerben csúnyán kiszúrni egy trükköt.
    Az meg, hogy a felszínen építik egy orbitális baromság.. Már az NX-es időkben is az űrben építették a hajókat, később ráadásul nem is a Föld, hanem a Mars körüli állomásokon. Volt is valahol egy szösszenet erről, hogy egy rajongó küldött egy képet a földön épülő hajóról, a rendezőnek bejött és felhasználta.
  • Talley #11
    Tudja esetleg valaki, hogy miért menekült (ha azt tette) a motoros fickó elől? A másik meg, miután kiugrik a kocsiból, miért csúszik a szakadék felé?

    a landolás: én eddig csak a Voyagert láttam landolni bolygón. Picard Enterprise-ja nem landolt, hanem belezuhnat egy bolygóba (amúgy se lenne képes landolni egy Galaxy hajó egy bolygón szerintem) Az új meg túl nagy hogy landoljon.
  • bmw #10
    En is varom mivel nagy scifi orult vagyok, de az ilyen elozmeny filmeket nem igen szeressem.
    Ja es igen, ennek nem lesz star trek hangulata.:( Csak akcio meg lamur meg fas...sag.