Szekeres Viktor

Tovább folytatódnak a Fűrész-filmek

Most, hogy a Lionsgate sorozata, a Fűrész hivatalosan is minden idők legsikeresebb horrorsorozatává avanzsált, a stúdió bejelentette, hogy a hatodik rész október 23-án kerül bemutatásra Amerikában és a filmeket folytatni fogják.

Nincs is ennél jobb virtuális szerződés filmstúdió és rajongók között, hiszen míg az egyik nagyszerű bevételeket kap a filmtől, addig a másik megkapja az éves betevő csavar- és meglepetésadagját.


A Lionsgate ugyanis folytatni fogja a Fűrész-sorozatot, melyet továbbra is megtart alacsony költségvetésűnek és minden bizonnyal idővel koncepcióváltásra is szükség lesz, azonban amíg továbbra is hihetetlen sok embert érdekelnek Jigsaw (és tanítványai) rémtettei és továbbra is vannak ötletek a filmek történetével kapcsolatban, addig semmi oka nincs a stúdiónak, hogy leálljon az újabb részek készítésével, magára haragítva ezzel a fanatikus rajongókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flint Sullivan #17
    Kösz! Valahol igazat adok neked, hogy más meg nézni szeretné, csakhogy mivel rajongó vagyok én is, éppen ezért nem örülnék, hogyha tönkre menne a széria. Öt résszel (mint mondtam) működött, remélhetőleg a hatodikkal is, csak hát nem szívesen fogadná az ember, hogyha ezután annyi készülne, hogy végül odáig süllyed, mint a Hellraiser széria: videótékák hátsó polcaira. Legalább csinálják meg úgy, hogy a hatodikkal fejezzék be és a hetedikkel (no meg az azutániakkal is) valami más vonalon menjenek, úgy már folytathatják. Szerintem.
  • winnie #16
    szicsász, herceg. akkor van vége, amikor te akarod. ha más tovább akarja nézni, hadd nézze. nem mellesleg, nem volt arról szó, hogy 6 rész és finis. max valaki leírta, de nem mondott igazat.
  • Flint Sullivan #15
    Jézusom! Minek? Szeretem a Fűrész sorozatot, de arról volt szó, hogy csak hat rész, aztán finis, ennyi. Így csak tönkre teszik előbb utóbb! Eddig mind az öt jó volt. De hülyén veszi ki magát, plusz Jigsaw nélkül nem az igazi.
  • CaptainRumi #14
    LOooooOOOOL :D
  • emp #13
    Kétségtelenül az első rész a legjobb része a sorozatnak, de én is kajálom amíg nagyjából tudják tartani a színvonalat, hangulatot... Bár az öt már egy cseppet laposabb volt de annyira messze nem, hogy ne várjam a hatodikat is!
  • Dynamic #12
    Jigsaw = Tomcat





  • Barpi #11
    Nekem az első két rész tetszett, a harmadik nem, a negyedik, ötödik meg a tv elött marasztalt. Ha lesz még 5 rész, biztosan megnézem.
    Amúgy tudja valaki, hogy az ötödik részben, mi volt a dobozban, amit az ügyvéd átadott?
  • Mipi #10
    Azért a LIONSGATE -nek is jól jött a fűrész. Míg nem volt fűrész addig nemigen lehetett hallani a LIONSGATE stúdióról. De ha tévednék akkor elnézést kérek.
  • Wittgen #9
    Az első 3 rész nagyszerű volt, a 4. pedig elég jól körbeölelte őket.

    Az 5. sajnos már elment agyatlan öldökléses irányba és jó kis csavar sem volt a végén (kitalálható volt...). Bár hagytak benne nyitott kérdéseket :)
  • diablo1336 #8
    A forgatási pénz még adományra is kevés lenne szinte,nem h más filmre:D még animációt se lehetne késziteni belőle:D. Amugy abban egyetértek, hogy trilogia kellett volna,hogy maradjon, de amíg lesz új rész addig nézni fogom. És továbbra is: akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Pl: most amerikába futó mondjuk 20 nagyobb költség vetésű, híresebb sorozat közül 18 nem érdekel,akkor most szüntessék be azt a 18-at vagy inkább én ne foglalkozak azzal a 18 sorozattal? Nah ugye:D