Ötvös Tibor

Tizenegy percnyi Resident Evil: Degeneration

Miközben az ember megelégedne pár újabb képpel is, addig a Capcom és a Sony feldobta a netre a Resident Evil: Degeneration első tizenegy percét. A csak DVD-n és Blu-Rayen elérhető rész december 30-án jelenik meg.

A kezdő képkockák megadják az alaphangulatot, míg a nyolcadik perc végén sem kell elbúcsúznunk a történettől. Miután az azt követő jelenetekben alaposan fröcsög a vér, így annak megtekintését az IGN munkatársai korhatárhoz kötötték. Érdemes megtekinteni mindkét filmecskét, hiszen csak így kaphatunk képet arról, mi is valójában az alap szituáció.


Az első nyolc és fél perc



A maradék három véres perc

A sztori szerint a Raccoon Cityben történt és csak "Umbrella-incidensként" elhíresült esetet a kormány egy rakétatámadással zárta rövidre, mely során minden élő és holt valamint a vírus is elpusztult a robbanásban. A történtek hatására az Umbrella Corporation csődbe megy. Hét évvel később azonban egy csendes, napos délutánon az Egyesült Államok egyik repterén felbukkan egy zombi és minden kezdődik elölről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #17
    Ehhehhe, ez király lesz! :D
  • Rodman6 #16
    Spanyol falu volt méghozzá Pueblo névvel
  • berserk87 #15
    Nem spanyoloknál voltak a 4. részben, hanem egy francia halászfaluban.
  • kukacS3K #14
    minden élő és halott elpusztul akkor hogy van később élet meg repülőtér? ez kicsit zagyva
  • berserk87 #13
    A magyar cím nagyon érdekes, semmi köze az eredeti címhez.
    Főcím: Kaptár-Resident Evil, Alcím: Bioterror-Degeneration
    Nekem már elsőre se tetszett a kaptár cím, miért nem hagyták meg az eredeti címet angolul, olyan sok esetben így történik pl.: Alien, Star Trek. Vagy esetleg lehetett volna Bennlakó gonosz:P De ha onnan közelítjük meg, hogy a 3 filmnek semmi köze nem volt a játékhoz(azon kívül, hogy itt is zombik voltak), akkor jó hogy nem Resident Evil a címe, de ennek miért lett Kaptár?
  • Prof William #12
    A kaptár: Bioterror

    Mint valami sz*r ZS kategóriás késő esti Film+ -on adott film címe. :)

    Ha simán RE-lenne az jobb lenne.

    Ebben egygetértek veled. simán lehetett volna a nevük pl Zombik a Bázison, holtak városa stb... Kb annyi közük van az eredeti RE-hez. Ez főleg a harmadikon jön ki.
  • Librarian #11
    Hangulatba RE-es, de... én teljesen úgy érzem, hogy még a régebbi részek játékvideói is jobbak lettek, mint ez. :-o Ami nem esik jól.

    A Milla Jovovicos filmek közül szerintem az egy tök jó volt, a kettő elment a három szar volt, DE valóban nem Resident Evil filmeknek.
  • Magiszter #10
    Hmmm... Jó lesz, jó lesz...
  • Johnny Maize #9
    Igen.

    Bioterror
  • schrank #8
    akkor ez most bejön hozzánk szinkronosan -e ?