Szekeres Viktor

Az első képek az új Enterprise űrhajóról

Miután a sokak által várt Start Trek-folytatás karakterplakátjai már kikerültek az internetre, a rajongók éhsége valamelyest csillapodott, de ez az első előzetesig nem fog eltűnni teljesen. Bár, ki tudja? Talán az új űrhajó láttán...

Az Entertainment Weekly közzétette az első fotót az Enterprise-ról, mely J.J. Abrams májusban érkező Űrszekerek újragondolásának középpontjában fog állni. A rendező célja az volt, hogy a klasszikus dizájnt olyan elemekkel ötvözzék, melyek megfelelnek a mai vizuális effektek sztenderdjeinek. Az első képen az új hajót látni, a másodikon az eredeti tévésorozat digitálisan előállított/feljavított űrhajóját, míg a harmadikon az első hat Star Trek-filmhez használt modellt.



A május 8-i premier még messze van, de máris zajlanak forgalmazói körökben a találgatások, hogy vajon a legújabb, meglehetősen hype-os Star Trek-mozinak sikerül-e áttörnie a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt, melyre eddig csak a 4. film volt képes 1986-ban. Mint az köztudott, többek között a Star Trek: Nemezis alig 43 milliós bukása miatt kényszerült partvonalra a scifi-sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kagemusha #33
    Főleg, mikor a sorozat végén kap egy full páncélzatot... nna, az nagyon COOL! :)
  • Ry0K3N #32
    Kinézetre nem rossz a Voyager sem de egy Sovereign hajónak is megvan a maga bája de a kedvencem akkor is az Achilles osztályú csatahajó. Rengeteget voltam vele a ST:BC Kobayashi modban. Pulzus fézerek quantum torpedók, nyaaam.....
  • tommckay #31
    Kijött az első trailer! Igaz elég rossz minőség de legalább van:D http://www.youtube.com/watch?v=nU1J8B1nI8E
  • NSC #30
    Hát én sosem tudtam h mit esznek az emberek ezen a Start Trek-en.Ezek után sem fogom tudni,hogy miért van úgy oda érte mindenki.
  • Che #29
    Off
    A Star Trek Legacy-val játszott valaki?
    Szerintem jókis játék sokszor kijátszottam.Érdekes élmény volt az Enterprist,Voyagert a Stargazert(itt kezdett Picard) irányítani.Vagy akár a Defiantot.
  • Che #28
    Én tudom, hogy más kategória mivel a Voyager egy felderítő hajó(ezért tud leszállni bolygó felszínre) az Enterprise meg csata cirkáló(a Sovering).Én csak azt mondtam, hogy szerintem sokkal szebb.De egyébként nekem a Voyager is tetszik főleg maikor az utolsó részben a különleges páncélzatot is megkapja, hogy haza térhessenek a borgokon keresztül.
    Griphons:
    Te meg előbb nézd meg a filmeket vagy olvass utána az újnak és rájössz, hogy az új rész valójában egy előzmény film lesz amely Kirk és csapata akadémián töltött éveit mutatja be.Ezért is írtam, hogy fura, hogy az Enterprise sokkal fejlettebnek fog kinézni mint a régi filmekbe/sorozatokban.
    -------
    Nekem mondjuk az NX Enterprise is tetszik mert nincs benne annyi teknika viszont mégis jókis gép.Bár ez megint csak érdekes hogy fejletteb a kinézete mint a Kirk féle Constitution osztályú Enterprisenak.(asszem azt vette át Kirk)
  • sandor8206 #27
    hát a borg sztem magasról szart volna a föderációs előírásokra+ahogy később a dominium is :-D
    más, remélem ha a film sikeres lesz, vonzz magával újabb mozifilmeket+remélem egy új tv-sorozatot, szívesen megnéznék egy star trek-klingons alcímű sorozatotjó ez poén, de valami jöhetne ami megér megint 7. évadot
  • akyyy #26
    Mert nem nézted se a filmeket, se egyetlen egy TOS részt sem.
  • Vogel #25
    Ahányszor meglátom ezt az űrhajót, mindig röhögés fog el :D
  • Ry0K3N #24
    Az eléggé jó konstrukció, szinte minden föderációs tervezési előírást megszegtek az építésekor :)