Ötvös Tibor

Ridley Scott Monopolyzik

Ridley Scott rendezi a világ egyik legnépszerűbb társasjátékán alapuló Monopoly című filmet. Jelenleg valószínűleg a készítőkön kívül senki nem tudja elképzelni, miről szól majd a film.

Ami nálunk Gazdálkodj okosan, az Amerikában Monopoly. Talán így lehetne a legegyszerűbben bemutatni a világ legsikeresebb és legismertebb társasjátékát. Miután a Universal egy Hasbro terméket már sikerrel filmre vitt (ráadásul már teljes gőzzel készül a Transformers folytatása), a G.I. Joe pedig várhatóan szintén siker lesz, így nem volt akadálya egy harmadik kooperációnak sem.



Arra mondjuk senki nem számított, hogy az akciófigurák után a filmkészítők épp egy társasjátékra csapnak le. A Monopoly rendezésére Ridley Scott lett leszerződtetve, a forgatókönyvet pedig A halott menyasszony és Rém rom írója, Pamela Pettler készíti.

Az előzetes hírek szerint a stúdió 200 millió dollárt különített el a projektre, melyre szükség is lesz. Scott ugyanis a Szárnyas fejvadászhoz hasonló filmet szeretne készíteni - természetesen a jelenleg rendelkezésre álló legújabb technológiával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #18
    Nem a mese volt előbb, és aztán abból lett a 'márka'?
    Pl. mint a Kisvakondos pólók meg táskák.
  • bakagaijin #17
    Hungry hungry hippos, the action movie :). /Robot Chicken/

  • torcipepe #16
    az októberi Mondo-ban vannak aztán elképesztő Hello Kitty-s dolgok: repülőgép, sírkő, óvszer, stb...
  • Scamp #15
    Ha képesek voltak egy márkából (Hello Kitty) mesét csinálni akkor ez már meg sem lep :D
    De látom elindulni a lavinát: PS2, PS3, XBOX, Ki nevet a végén?, Activity, sakk vagy ami még tetszene a sokak által ismert Részegedj okosan! :D
  • berserk87 #14
    Szerintem lehet ebből is jó filmet kihozni. Én egy nagyon egyedi történetet várok. Gondolom Ridley Scott sem vállalja el, ha rossz lenne a története. Én inkább a Jumanjihez hasonló filmet várok, de lehet hogy még attól is jobban elrugaszkodnak a valóságtól. Mindeképpen érdekes filmnek ígérkezik és szerintem jó lesz.
  • Jrex #13
    Én olvastam egy könyvben a játék körüli bírósági dolgokról(h ki találta ki meg hasonlók) és én egy ilyen filmet tudtam volna elképzelni,de ha már a Pacmanből és a Simsből is kitalálták h csinálnak,akk már semmin nem lepődök meg (annyira:D)
  • Csak77 #12
    Az öreg Scott megkattant a sok piától, narkotól...
  • torcipepe #11
    egy aknakereső film nálam 3+39+121=163 másodpercig tartana XD
  • Jimmyke #10
    Ha már Hasbro, akkor Furby filmet a népnek!
  • WoodrowWilson #9
    "csak egy bemutatot csinaltak neki, de az alapjan egesz estes filmre is el lehetett volna huzni"

    :D Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ez csak egy poén volt, senkinek nem fordult meg a fejében hogy filmet csinálnak belőle.