Szekeres Viktor

Mégis lesz Lost-mozifilm?

Már a 2. évadban felmerült, hogy az utóbbi idők egyik legnagyobb hatású sorozata kaphatna egy mozifilmet, de akkor a készítők lesöpörték az ötletet az asztalról.

Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, s mint idővel kiderült, az eredetileg hömpölygősre, a nézettség által behatároltan, de sok évadosra tervezett sorozat mindössze hat szezont fog felölelni, ami azt is jelentette, hogy az íróknak lesz idejük, hogy lezárják a szériát.


S, mivel a dátum kitűzettetett, máris megváltozott annak a bizonyos leányzónak a fekvése, s J.J. Abrams, a sorozat egyik kitalálója el is mondta egy MTV-interjúban, hogy míg régebben kategorikusan elvetette egy mozifilm ötletét, most, bár továbbra sem hiszi, hogy meg fog valósulni, már egyáltalán nem zárkózna el egy vászonra álmodott sorozatfinálétól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • booa #17
    bazz ez az sg rosszabb mint a blikk!
  • winnie #16
    ebben nincs semmi szőrszálhasogatás, két dolgot mondunk. te azt mondod, hogy minisorozatnak tervezték, holott csak mini sorozatnak gondolták.

    jó, ezt direkt írtam így, hogy szsz-hasogatásnak tűnjön, de a lényeg, hogy a minisorozat egy lezárt történetű pár részes sorozat, amit leforgatnak, majd odaadnak a tévének. a sorozat pedig folyamatosan forgatott, nem lezárt történetű valaim. a lost sorozatnak indult, mindössze nem bíztak benne, hogy siker lesz, de ettől még nem akarták lezárni, ,nem forgatták le előre le, mint egy minit. (ez persze nilvánvaló, hiszen a nagy tévék nem foglalkoznak minisorozatokkal, hiszen nem lenne sok értelme. ami sorozat képernyőre kerül, az úgy kerül oda, hogy sok-sok évre betöltse azt a biuzonyos időpontot.)
  • HarryProf #15
    A lényeg ugyanaz: nem számitottak ilyen kiugró sikerre, de mivel siker lett folytatták. Nem kell ennyire szőrszálhasogatónak lenni ám...
  • daneelolivaw #14
    jó is,hogy 6 évad lesz,így szép,kerek sztorija lesz az egésznek
  • winnie #13
    minden sorozatból 13 epizódot rendelnek első nekifutásból, azok (és a nézettség) alapján döntik el, hogy lesz-e folytatás.

    köszi a linket. itt cuse azt mondja, hogy eleve az abc nem bízott abban hogy lehet sorozat a pilotból, mert az hiába volt jó, nem tudták elképzelni, milyen lehet sorozatformában, így az írók is úgy gondolták, hogy írnak 12 részt és annyi, mert nem lesz folytatás, hiszen senkit nem fog érdekelni, de csakazértis megpróbálták a lehető legjobb 12 részt megírni (azért 12, mert a pilot már megvolt, így 13).

    a prisonert említi mintának, de az valóban elég régi sorozat (bár most készül a remake), de a lényeg, hogy nem azt mondja, hogy minisorozatot terveztek, nem arra céloz, hogy lezárták volna, hanem ,hogy miután megjött a nézettség, akkor kaptak észbe, hogy ez bizony nem csak 12 részes móka lesz, hanem ekkora siker mellett tuti, hogy sok-sok évadra megvan a fix állásuk a sorozat mellett.
  • HarryProf #12
    Abban pedig igazad van, hogy tényleg a harmadik évadra fixálták a hat évadot, ezt rosszul tudtam.
  • HarryProf #11
    jó lehet nem minisorozatot mondtak, de szerintem 10-13 rész nem mondható 1 teljes évadnak. Egyébként Carlton Cuse interjú
  • winnie #10
    eleve 13 részt rendeltek belőle, mint minden sorozatból, így nem is tervezhették mininek. (max jóval a premier előtt felmerülhetett, hogy kéne egy minisorozat, amit idővel elvetettek. de, ha van valami linket "ahol mondják", az más kérdés. kíváncsi lennék, hogy milyen "régebbi sorozatról" lehet szó.)

    országos tévékre nem szoktak minisorozatokat készíteni szeptemberi indulásra, legalábbis az elmúlt tíz évben erre nem nagyon volt példa - a minik helykitöltők midseasonben. (ami volt mini, abból is egy 6 részes és pár 2-3 részes rémlik így hirtelen.)

    a nézettség pedig nem volt csúcs, de ez csak szóhasználat.
  • Jezsin #9
    Elnézést ha beleszólok de tényleg minire tervezték mert mondták hogy volt egy régebbi sorozat ami egy évados volt és nem folytatták (gondolom cancel),és ők ezért akarták az övéket csak 10 részesre tervezni hogy csúcsnézettséggel hagyhatják abba.De az első részek után kiderült hogy ebből sokkal hosszabb sorozat lesz.
  • Szolnokboy1 #8
    Ki írta a cikket? Szekeres Viktor. Akkor nem biztos, hogy hinni kell neki. :)