Szekeres Viktor

Megvan a 100 milliós új Conan-film rendezője?

Akárcsak a magyar labdarúgásból élő edzőknél, úgy a hollywoodi filmrendezők között is vannak meglehetősen jó önmarketinggel bíró figurák, s közülük az egyik úgy tűnik, hogy az új Conant fogja rendezni.

Igen, arról a Brett Ratnerről van szó, aki általában csak jókor volt jó helyen és 2001 óta szinte csak folytatásokat rendezett (s söpörte be a franchise előző részei által felépített sikerért a dollármilliókat). Azóta készült egyetlen eredeti filmje, Az utolsó gyémántrablás csúnyán besült. De hiába, úgy tűnik, hogy második nagyjátékfilmjének, a Csúcsformábannak kirobbanó sikeréből remekül el lehet élni Hollywoodban.


Ratner, miután többek között egy Guitar Hero-filmet is belebegtetett, az Aintitcoolnews információi szerint lecsapott a Lionsgate Conan-újragondolásának tervére, így ő rendezheti meg a barbár legújabb kalandját.

A tervezett Conan-filmet Howard McCain fogja írni partnerével, Dirk Blackmannel - ez utóbbi jó hír, hiszen McCainék nagy rajongói Howardnak és a film sem lesz remake, hanem a gyökerektől egy teljesen új történetet fog felépíteni, teljesen más karakterekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #17
    hehehe :)
  • BobMR #16
    Igen különbség van, de gondolom nem fog minden remake-t Ratner készíteni. Egyébként Carpenter is csinált már szar filmet, pl Ghosts Of Mars. És igen a Hét szamuráj jobb, mint A hét mesterlövész, de attól még az utóbbi nem egy nézhetetlen szar.
    Amúgy a Tetsuo, the Iron Man egy gyöngyszem a filtörténelemben. Ilyen is csak egy japán fejből pattanhat ki.
  • Tetsuo #15
    Ja, csak kulonbseg van Carpenter v Cronenberg es Brett Ratner kozott.
    Amugy pl. A het mesterlovesz nem jobb mint az eredeti.
    Mellesleg a magyar filmcimekben csak az elso szo kezdodik nagybetuvel..
  • BobMR #14
    Ja Kubrik Lolitáját kihagytam, pedig az kihagyhatatlan.
  • BobMR #13
    Ja, például The Thing (A Dolog), The Evil Dead (Gonosz Halott), The Fly (A Légy), Cape Fear (A Rettegés Foka), THX 1138, Batman, Twelve Monkeys (12 Majom), Maverick, The Maltese Falcon (A Máltai Sólyom), Heat (Szemtől Szemben), Scarface (A Sebhelyesarcú), The Ten Commandments (Tízparancsolat), The Magnificent Seven (A Hét Mesterlövész). Hogy csak a legnagyobbakat említsem.
    Szóval ne gondold , hogy a remake készítés újdonság. Előbb várd meg amíg elkészítik, utánna szapuld!
  • winnie #12
    az, hogy más is láthasson egy kultikus ponyvaregény-ikont a vásznon.

    svarci óta két nemzedék nőtt fel, ők nem néznek régi filmeket, könnyesre röhögnék magukat a conanen (tisztelet a kivételnek). nem csak te vagy a világon, másnak is csinálnak filmeket, ezen nem kell besérülni. (nyilván te is néztél feldolgozásokat, amiknek nem láttad az eredetijét, ki tudja, az is lehet, hogy utána megnyaltad 6-8 ujjadat is, ha nem mind a tizet.)
  • bmw #11
    Nem igaz mar, el lehetne mar felejteni a remake dolgokat. Ennek mi ertelme...
  • Tetsuo #10
    Az uj filmnek semmi koze a Conanhoz, a neve meg tenyleg nem ut ma mar..
    A regi rajongok nem ulnek be egy Rock filmre.. Schwarzit nem helyettesitheti 1 akarki. Teljesen uj cimmel jobban jarnanak.
  • AZTA #9
    The rockot tegyék bele :D
    Amugy meg ezzel a filmmel kicsit elkéstek, nem hinném hogy erre a szóra hogy conan mindenki a mozikba rohanna.
  • winnie #8
    " Ami kérdéses számomra, hogy pontosan mennyire fűződik az ő nevéhez a film."

    semennyire. és annyira, mint a többiekhez. ő rendezi az egyik kis 5 perces történetet.