Szekeres Viktor

Máshol moziba sem került, nálunk első

Nem először fordul elő, hogy egy Amerikában halasztott, vagy DVD-re száműzött film nálunk bekerül a mozikba, mint ahogy az sem, hogy egy film, ami szinte mindenhol megbukik, nálunk meglepő sikert arat.

Most Rob Schneider adta elő ezt a bravúrt, hiszen a Kegyenc fegyenc című komédiája, bár nem kapott amerikai premiert és Európában is csak orosz, bolgár és izlandi földön került bemutatásra, nálunk az első budapesti hétvégén termelt 8301 nézővel az első helyen nyitott.


Persze hiába az első hely, a 10 ezer néző alatti hétvége is mutatja, hogy nagyon gyenge mozis hét van mögöttünk, s Schneider filmje mellett a többi premier sem muzsikált jól: az Amerikában kellemes meglepetés Házinyuszi 6365 nézővel a harmadik, míg a Sejt rendezőjének új agymenése, a Zuhanás 1829 nézővel csak a tizenegyedik helyen nyitott.

Még ennél is kevesebb embert érdekelt Nick Cave remek ausztrál westernje, az Ajánlat, mely a 25. helyen 396 nézővel tudta le a hétvégét a fővárosban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #20
    sok sikert azon ország megtalálásához, ahol a proposition legalább egy aprócska sikert aratott.

    (miért érzem az ilyen kommenteket enyhén magas lóról írtaknak? én különb vagyok, mint ti, el is megyek az országból ámerikába. nekem bejött az a film, amit a kritikusok istenítenek, a csürhét meg nem érdekli.)
  • Silenzio #19
    The Proposition... Pedig remek film. Ebből is látszik, hogy a mozis kultúra nálunk a béka segge alatt van. A magyarok idióták. El akarok menekülni.
  • smaszi #17
    "na ez jellemző kis hazánk filmes izlésére. erre mondta réz andrás, hogy: újra meg kéne tanulni moziba járni:)"

    Erre csak annyit, h. beszűkült látásmód!!
  • temes69 #16
    na ez jellemző kis hazánk filmes izlésére. erre mondta réz andrás, hogy: újra meg kéne tanulni moziba járni:)
  • Chocho #15
    Pont ezt akartam írni, csak megelőztél! :) Nálunk a szinkron sokkal jobb. Emlékszem, egyszer láttam egy részletet a Tök Alsóból angolul. Fertelmes volt. Magyarul viszont sírva röhögtem végig a filmet.
  • Yutani #14
    Én személy szerint örülök, hogy elfelejtették ezt a "tök" dolgot. Lejárt már.

    Bár a "Tökös csaj" címében nagyon ült a dolog!
  • Yutani #13
    Megnéztem ezt a filmet, teljesen jó volt egy vígjátéknak. Nekem sokszor "Remény rabjai" fílingem volt, és nem volt egy eredeti fil, de például jó volt látni David Carradine-t mint harcművészet edzőt, csinos volt a főszereplő feleségét alakító kis hölgy. Az kicsit szíven ütött, hogy Bob Sapp egy homár szerepét játszotta, de aztán megszoktam. :)

    Ha valaki egy könnyű kikapcsolódást szeretne, nézze meg nyugodtan ezt a filmet. Van benne néhány jobb poén, és ha valaki kedveli is Rob Schneidert (pl. én), akkor meg pláne meg kell nézni. :)
  • hunator #12
    A Zohanban jó volt a pali!
  • Lalee1 #11
    Igen, a magyar címből én is hiányoltam a "tök" szót, hamár Rob Schneider film.
  • hunator #10
    Valóban,1974 körül készült a B.Reynolds mozi!Ennek meg kész csoda,hogy nincs a címében "tök"!Amúgy kíváncsi vagyok,hátha....:?