Szekeres Viktor

A fiatalok a Cool-t nézik

Ha a tévézési szokások éves trendjeit vesszük górcső alá, bizony azt látni, hogy a nagy csatornák közönségaránya fokozatosan csökken és egyre észrevehetőbbek lesznek a tematikus adók, melyek mért nézettsége között továbbra is nehéz különbséget tenni.

A Cool közleménye szerint a fiatal közönség ennek ellenére minden kétséget kizáróan letette voksát a csatorna mellett, hiszen szeptemberben a 15-24 éves korosztályból közel kétszer annyian választották este főműsoridőben a Cool TV-t mint legfőbb riválisát, a VIVA TV-t.


Ami azonban mindenképpen meglepetés, hogy az elmúlt héten a Cool TV kétszer, nemcsak a versenytársait, hanem a Bár 2.0-val erősítő Viasat3-at is maga mögé utasította a legnézettebb esti órákban. Sőt, vasárnap este csak a két nagy kereskedelmi csatornának sikerült a Cool TV elé kerülnie. A 15-24-es célkorosztályban, természetesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Coco #16
    aha
  • lama king19 #15
    annyira geci az itteni kábeltévés osztag h nem képesek normális csatornákat berakni. nincs se cool tv, MTV, animal planet...stb. ehelyett van nagyon érdekes hallmark + zone romantica amire a kutya fasza se kiváncsi. pedig néznék cool + MTV-t csak ez a buzi UPC is olyan qva drága... rohadjon + az egész TV-s rendszer!!!!!!
  • lpmaskmancick #14
    na hát kurva sok értelmes műsör van ezen a cool tv-n, max. bundy meg south park amit megnézek rajta, amikor tv-t nézek(ritkán szoktam), akkor is inkább csak discovery-t ngc-t vagy spektrumot szoktam...
  • andgoodnight #13
    Badarságok tömkelege...

    1. "a fiatal közönség ennek ellenére minden kétséget kizáróan letette voksát a csatorna mellett" ==> a fiatal közönség a két nagy kereskedelmi csatorna mellett tette le a vokság (62%-uk ezeket választotta, és csupán 4% a Cool TV-t)

    2. A kis csatornák közötti eltérés hibahatáron belül van, azaz nem szignifikáns a különbség ==> ilyen kis mintán nincs is valójában értelme a kis csatornák nézettségét összehasonítani (kóklerség)
  • Csaba42 #12
    Persze, mielőtt besuttyolna pár fapofa egyén (aki magára ismert ebben a két kis irományban), előre mondom, hogy csak pojén volt. 5 perc múlva kezdődik a pszichó óra, és még hátravan az ebéd - micsoda dilemma, erről érdemes lenne könyvet is írni.
  • Csaba42 #11
    lolla én szégyelem magam hogy nem vok ojan trendi skacóka mint a Majka papóka. meek is csökenteni az ikúmat a felére és akkor tán már a trendibb beszéd és hejesírás is ojan yól fog meni mint a legtrendibendibb fiataloknak. Yo voltam a denszdiszkóban is hatalmas bulika volt denszeltem is de yól csak a vesszőmet hagytam ott azért sem tudok íjet irni a mondatba de azért rem hogy yól olvashato vok. Ugyan 10 perc múlva kezdödik a suttyó de én is ijen vok szal np hawerock.
  • Phate #10
    Én speciel nagyon ritkán nézek tévét - és baráti köröm se. Sőt, ismeretségi körömből se sokan - max sport műsorokat.
  • Aldo Moro #9
    Olyan is a fiatalok értelni szintje, mint a Cool Tv. Leül és elkezdi kapcsolgatni kb 3 másodpercenként, meg sem várva, hogy milyen műsor van. Majd megállapodik a Vivánál vagy a Coolnál. Drakulálok.
  • Sanyix #8
    ti hüje nemtrendy csoffadt koczkák vagytok, szánimánik. a kemény trendy paseeek meg csajszeeek nem nésznek olyan fost mint a diszkóveri, sprektum, meg netcsönöl dzsiogápci. bár kettőpontnullát, kúltévét, meg dunciduhci brádörz omgwtf remigzének pornóváltozú klibjét nézik a viván, meg persze a tokijó hotelt, aztán elmennek a tijetekénél tuty szinvonalazsab bank densz hólba mulatni, ahova az ojan értlmiség lyár mint my!!4444
  • AZTA #7
    Az is igaz hogy inkább nézem Bundyékat 20adjára mint ezt a sok szemetet...