Szekeres Viktor

Steven Seagal Úszó erőd 3-at akar

Steven Seagal hajdan a hollywoodi akciószcéna egyik meghatározó élharcosa volt, és munkásságából 83 millió dolláros bevétellel az Úszó erőd volt az egyik legsikeresebb. Nem csoda, hogy az aikido mestere folytatni fogja a sztorit.

A ma már csak DVD-re készült filmekben játszó Seagal az MTV News-nak adott interjújában megpendítette, hogy szívesen visszahozná legnépszerűbb sorozatának főhősét, Casey Rybacket, az Under Siege-filmek verekedő "szakácsát", aki idehaza az Úszó erőd és a Száguldó erőd című darabokban tűnt fel.


Seagal terve szerint a harmadik Under Siege-mozi (vagy DVD...) története kicsit elrugaszkodna az eddig, a sorozatra jellemző realizmustól és az UFO-kat, az idegeneket állítaná a középpontba. "Részemről valami modern sztorit akarnék, más szóval, nem bánnám, ha misztikusabb, valami földönkívüli természetű történettel állnánk elő, amely szőrmentén szigorúan bizalmas kormányzati titkokról szólna" - nyilatkozta Seagal.

Egyelőre a filmterv, az Under Siege 3 előkészítési szakaszban van, már kaptak Seagalék ajánlatokat és jelenleg azokat mérlegelik hümmögve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tetsuo #28
  az indy 4 semmi eredetiseget nem hordoz, sot mondanivaloja sincs csupan szorakoztat kliseket felhasznalva, de joval gyengebb minosegben mint az elso v masodik resz. a filmen egyaltalan nem latszik h nagy rendezo rendezte, a kitalalt tortenet olyan mintha egy ovodas talalta volna ki.
  Persz ettol meseszeru, de nagyon latszik h az exkedvenc zsido rendezom nem akart vitatott v kenyes temat a filmjeben ami valoszerubbe tette volna.
  A "remiszto" oriashangyak is kacagtatok voltak, annyira gagyi volt a mozgasuk, meg eleve a meretuk.. ekkora hangyak max az oskorban leteztek, de Indy egybol mond vmi kamu fajnevet. Az osszes esemeny ilyen gagyi volt.
  A koponya vonzo terereje is, neha mukodott neha nem.. ez az UFOs dolog is szanalmas volt, latszik h nem akart megmagyarazni semmit sem, csak jobban higitani a temat.
  A film 1 alszent zombitenyeszto, ami eppen hogy nem fantaziadus, hanem a media latokort szukito szerves resze.
 • trogi #27
  S ha a sivatagban játszódna az egész? Egy tevekaravánt térítenének el, de a 19. tevén maga SS ülne, aki óvatosan előrelopózna, s elcsihi-puhilná a gonoszokat.
  A név is megvan, s passzolna is az előző részkhez: Gyalogló Erőd.
 • pjke #26
  írtam ne olvasd el, azéert chuk mert csak érted?
 • immovable #25
  azér kemény lenne mikor segal kitöri egy alien karját
 • jin #24
  Legalább írnád le normálisan, hogy Chuck. pipike.
 • pjke #23
  Figyelem ne olvasd el spoiler következik:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Úgy értesültem egyik halivúdi kollegámtól, hogy az új filmjében a negatív szereplő, Chuk Norris lesz, igen igen ez bisztos. Ő lesz az idegenek által megszált emberi test. A végkifejlet szerint pedig nem hepíí end lesz a vége mert (természetesen Csak CHuk Norris győzhet. Viszont nem csak egy része lesz a múvinak, Ja és a projekt címe magyarul: Idegen Erőd
 • Hoz_Hun #22
  Indy 4 nekem is tetszet. A transformerszes csóka nem kellet volna bele meg Maryont is kihagyhatták volna, de amúgy jól sikerült szerintem.
 • Hoz_Hun #21
  "...szívesen visszahozná legnépszerűbb sorozatának főhősét, Casey Rybacket"

  Ja csak le kéne adni vagy 150 kilót és színész tanodában lehúzni nem kevés évet.
 • Chocho #20
  Szerintem király volt az Indy 4. Azért, mert Neked személy szerint nem tetszett, elég erős kijelenteni, hogy el lett baszva.

  Amúgy én bírtam az első két Under Siege filmet. Az UFO-s téma csak forgatókönyv kérdése, lehet nagyon jó és nagyon rossz is. Abban viszont bízom, hogy komoly mozifilm lesz, s nem valami DVD-s szarkupac. Patkány Casey Ryback azért jobbat érdemel. ;)
 • Tetsuo #19
  Indiana is el lett b*szva, pedig Spielberg rendezte, mi lesz majd ezzel? :)
  Nagy kormanytitkok.. lol a segal filmek soha nem a kidolgozott sztorirol szoltak.. 3. rangu szempont h UFOk v UZIs kolumbiaiak a szexi csaj batyjanak gyilkosai.