Szekeres Viktor

Megvan az ősz első áldozata

Alig indult Amerikában (és idehaza) az új televíziós idény, már azonnal le is szedte első áldozatát, pedig a tapasztalatok alapján ezzel a tévécsatornák meg szokták várni a novembert.

Csak pár napja mutatták be az USA-ban a nálunk főként a Sliders-ből és a Nyughatatlan Jordanből ismert Jerry O'Connell legújabb sorozatát, a Do not disturb című komédiát (magyarul: "Ne zavarjanak"), a Fox csatorna kérésére a szereplők már nézhetnek is újabb állás iránt, ugyanis három epizód és alig 3,5 millió néző után lekerült a műsorról.


Történt ez annak ellenére, hogy még további 3 epizód már elkészült a szállodában játszódó sorozatból, de a Fox inkább ezeket el fogja süllyeszteni és sosem fogja bemutatni őket, a rajongók legnagyobb bánatára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AzUs #6
    Gondolkozz ember.. ha le se forgatják akkor mi lenne belőle sikeres
  • npityusk #5
    Rajongók 3 rész után LOL:D
  • valamit #4
    Az ilyen soha be nem mutatott sorozatokat legalább netre feltehetnék, ingyen letölteni. Még az is lehet, hogy némelyik így utólag sikeres lenne és folytathatnák.
  • Falatka2003 #3
    Jerry O'Connell-lel gyarapodik a sorozatpestisek tábora? Szegény csóka. :)
  • Nethyrrea #2
    pont ezt akartam énis írni :D

    de ahogy a szereplőgárdát elnézem nem is baj hogy nem folytatják :D elég selejt fejek :D kivéve tán a sliders gyereket, dehát...máskor is nyúlt már mellé csórikám
  • azirafael #1
    Rajongók? Milyen rajongók?