Ötvös Tibor

Bill Murray és a Szellemirtók

Bill Murray is megszólalt a korábban bejelentett Szellemirtók harmadik része kapcsán. Ám nem az új részről árult el bővebb információkat, hanem inkább a második részt szapulta.

A színész legújabb filmje, a City of Ember kapcsán adott interjúkat, melyek - természetesen - rendszeresen rátértek a Dan Aykroyd által bejelentett Szellemirtók harmadik részére is. Murray nem sokat árult el, ám a második film kapcsán rendesen kikelt magából.


56, 64, 59, 58, 62: balról jobbra a mostani életkor

"Szerintem a Szellemirtók 2 által okozott sebek már behegedtek" - kezdte Murray. "Véletlenül épp az Office két íróját szerződtették le a harmadik részhez. Ők talán képesek lesznek egy új oldalról megközelíteni a karaktereket, szóval szerintem működhet. Mindig is szerettem a karaktereinket, mert viccesek. Emlékszem, milyen jó móka volt az első filmet leforgatni."

"De azért aggódom is. A Szellemirtók első negyven perce épp annyira vicces, amennyire kell. Nem volt tele speciális effektusokkal. Volt pár benne, de nem sok. A folytatás viszont már más tészta. A kész forgatókönyvet először a speciális effektekért felelős emberek kapták meg és ezzel vége is lett a filmnek. Már nem a karakterekről vagy a történetről szólt a dolog, hanem az effektekről."

A Szellemirtók 3 forgatókönyvén jelenleg is dolgozik Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg és az eddigi pletykákkal ellentétben immáron biztos, hogy egy egész estés mozifilm lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bitbandita #15
    Adam Sandler, Rob Schneider, Ben Stiller,meg a többi? Ember magadnál vagy? Már csak ezek kellenének egy ultragagyi folytatáshoz!
















































































































  • dartois83 #14
    miért, ősz hajjal és tokás pofával még ugyanúgy Szellemírtó...
  • nessboth #13
    Egyébként a google-ba keressetek rá Harold Ramisra, egyből eldől a vita, hogy mennyire nem a régieknek kéne játszania a szellemírtókat...
  • nessboth #12
    Szerintem a "fiatalabbak" alatt a Ben Stiller korosztályát gondolta. Trópusi Vihar sztárjai, Will Smith, Owen Wilson, Chris Tucker, Will Ferrel, Adam Sandler, Rob Schneider...Hm...ezek közül össze lehetne rakni a Ghostbusterst...
  • dartois83 #11
    Ha Stallone 60 felett megcsinálta a Rambo-t meg a Rocky Balboa-t, akkor szerintem ők 50valahány (vagy max 60egynéhány) évesen is képesek célozgatni a szellemirtó készülékükkel (pontos szakszavát nem ismerem a cuccuknak) és begyűjteni az szellemeket. Nekem annak idején nagyon tetszett mind a két rész, igazából nem tudom osztani Murray véleményét, bár lehet, hogy igaza van. Azért csak hajrá a harmadik résszel, még van esély jól megalkotni.
  • brueni #10
    bill m. a legjobbak egyike a kategóriában és pont. sztem is jó, hogy visszatér.
  • scagnetti #9
    " fiatalabbakkal jobb lenne... "
    Ugyan már miért? Hogy abból is valami ultrahülyebéna tinivígjátékot csináljanak? Van abból több is mint kellene.
    Pont jó hogy visszatérnek az eredeti színészek, legalábbis én bízok benne, hogy senkit nem cserélnek le
  • rgerg #8
    Ha egy "office"-ról beszélünk akkor meg kell említenem egy dolgot:én sosem nézek tévét és sosem "hypolok" semmilyen sorozatot; így engem elkerült a friends,a 24,a lost,a csi meg ezek.Láttam egy-egy részt mindből,de semmi nem fogott meg.Az office-t viszont imádom.És annak ellenére szeretem hogy én először az eredeti UK verziót láttam és az is nagyon tetszett,és nehéz volt megszoknom az új karaktereket az amerikai verzióban.Szerintem megunhatatlan.
  • VvD #7
    Lol. Sztem túl öregek már ehhez, de komolyan. Valahogy fiatalabbakkal jobb lenne...
  • Inquisitor #6
    ÖÖöö, nem CGI lesz az az egészestés?