Szekeres Viktor

Izraeli kiképzőtáborba kerülnek a magyar sztárok

Nemcsak a nagy kereskedelmi adók szavaznak valóságshow-kra nézettségnövelés céljából, hanem a kisebbek is. A Cool-nak a Discovery Channel egyik érdekes reality-je tetszett meg és a csatorna kreatívjai úgy döntöttek, hogy magyar keretek közt megvalósítják ötleteiket.

Kezdjük a hivatalos sajtóközlemény lenyűgöző szövegével: "Melyik férfi ne álmodozott volna már arról, hogy kemény küzdelmek árán megmenti egy befolyásos ember életét? Biztosan leperegtek a képkockák a dagadó izmokról, a fegyverekről, és az adrenalinnövelő, veszélyes percekről. Gondolatban bárki minden idők legjobb testőre lehet, de valódi, idegeket túlfeszítő, a teljes kimerülés határáig tartó kiképzésen csak kevesen vehetnek részt. És azok sincsenek sokkal többen, akik tudják, mi zajlik egy testőrképző akadémián."


A nézői tudatlanság a Cool jóvoltából azonban nemsokára véget ér és mi is megtudhatjuk, hogy mi is folyik a világ legkíméletlenebb képzést nyújtó iskolájában, az egyik izraeli testőrképző akadémián, ahol évente egyszer, két héten át magyar jelöltek is részt vehetnek a kiképzésen. Ezen jelöltek közé kerül idén két hazai médiasztár, Bárdosi Sándor és Müller Attila, előbbi birkózó és szumós, utóbbi pedig műsorvezető.

A pokol hete című valósághow-ban napi 16 órán át a dzsungelben, a sivatagban és a tengerparton zajló megpróbáltatásokról ők maguk fognak beszélni, mégpedig egy saját kézi kamerába, mindenféle szerkesztői és riporteri segítség és alákérdezés nélkül. A pokol hete október végétől minden hétköznap jelentkezik a Cool-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #21
    Ezen jelöltek közé kerül idén két hazai médiasztár, Bárdosi Sándor és Müller Attila, előbbi birkózó és szumós, utóbbi pedig műsorvezető.

    ha akkora médiasztárok minek kell bemutatni őket. LOL
  • immovable #20
    csatorna kreatívjai úgy döntöttek,...

    uhh micsoda kreatív team-munka mehet az ilyen csatornáknál. LOL
  • AZTA #19
    Ha nem kapnék csak mondjuk 5000ft-os pénzbüntetést, én somát biztos elvinném a vágóhídra levágatni :D
  • sylas #18
    azért ez jobbnak tűnik mint a celeb vagyok ments ki innen
    ott csak nyafognak majd és itt még kiképzés vagy szerű is lessz
  • Terlis #17
    Én arról még nem álmodoztam, csak arról, hogy befolyásos emberként vmi izomagy seggét lövik szét az enyém helyett. Aztán nyugodtan mehetek luxuskurvázni...
  • vajon kiki #16
    én egy egészen más típusú "tábort" tudnék számukra elképzelni
  • Aldo Moro #15
    Ilyen álmaim nekem is vannak. :-)
  • Matyóhímzés #14
    "A pokol hete"

    Anyám, ezen nem tudom, hogy sirjak, vagy rohogjek, inkabb elobbi. Komolyan, ki talalja ki ezeket a cimeket, valami kiscsoportos G.I. Joe mániás hulyegyerek?
  • Barpi #13
    Nem értem miért kell 2 hetes Blikk híreket ide is beírni? Nem lehetne, hogy valami önálló cikket írj egyszer Viktor? Vagy legalább naprakészeket?
  • Sanyix #12
    én arról álmodozom hogy egy könnyű fejlövéssel kioltom egy befolyásos ember életét, mondjuk a feriét. kapjatokelbetegállatvagyok XD