21
-
#21 Ezen jelöltek közé kerül idén két hazai médiasztár, Bárdosi Sándor és Müller Attila, előbbi birkózó és szumós, utóbbi pedig műsorvezető.
ha akkora médiasztárok minek kell bemutatni őket. LOL -
#20 csatorna kreatívjai úgy döntöttek,...
uhh micsoda kreatív team-munka mehet az ilyen csatornáknál. LOL -
AZTA #19 Ha nem kapnék csak mondjuk 5000ft-os pénzbüntetést, én somát biztos elvinném a vágóhídra levágatni :D -
sylas #18 azért ez jobbnak tűnik mint a celeb vagyok ments ki innen
ott csak nyafognak majd és itt még kiképzés vagy szerű is lessz -
Terlis #17 Én arról még nem álmodoztam, csak arról, hogy befolyásos emberként vmi izomagy seggét lövik szét az enyém helyett. Aztán nyugodtan mehetek luxuskurvázni... -
#16 én egy egészen más típusú "tábort" tudnék számukra elképzelni -
Aldo Moro #15 Ilyen álmaim nekem is vannak. :-) -
#14 "A pokol hete"
Anyám, ezen nem tudom, hogy sirjak, vagy rohogjek, inkabb elobbi. Komolyan, ki talalja ki ezeket a cimeket, valami kiscsoportos G.I. Joe mániás hulyegyerek? -
#13 Nem értem miért kell 2 hetes Blikk híreket ide is beírni? Nem lehetne, hogy valami önálló cikket írj egyszer Viktor? Vagy legalább naprakészeket? -
#12 én arról álmodozom hogy egy könnyű fejlövéssel kioltom egy befolyásos ember életét, mondjuk a feriét. kapjatokelbetegállatvagyok XD -
#11 > "Melyik férfi ne álmodozott volna már arról, hogy kemény küzdelmek árán megmenti egy befolyásos ember életét?"
Amelyiknek van esze - a mai vilagban. -
#10 Kapnak jo féle Krav Maga kiképzést :) -
MrBlowfish #9 Ha Discovery szintű lesz (nem lesz), akkor egy nézőjük biztos lesz. Remélem nem ilyen kamu cucc lesz, mert akkor tökön szúrom magam. -
AZTA #8 Bárdosi Sándor az nem sztár, ő bíkózó. Majd ha egyszer jól elverik és utánna abbahagyja mint koko akkor lehet majd sztár. :D
A másik emberke az meg ilyen cooltv nevelte vmi de azért szeress most :D -
#7 Ci(o)nizmus felső fokon. :D -
Aldo Moro #6 Izraelben aztán jó sok dzsungel van. -
#5 hehe cion szakiskola? :D -
Mister #4 mennek -
Mister #3 Mármint az önmagukat sztárnak képzelő szánalmas férgek mennem Izraelbe? -
wolruf #2 Az utolsó sztárok kb. Kabos és társai voltak. Ők már nem lehetnek ott. Akkor ezek milyen ,,sztárok''?
Megint a hangzatos (hányingerkeltő) ,,celebekről'' van szó? Jajjnemá' -
kukacS3K #1 és ha minden sztár egyszerre lelép akkor mit fognak adni helyettük? csak nem minőségi műsorokat?