Szekeres Viktor

Íme az Ütközések-sorozat előzetese

Manapság igen gyakori, hogy sorozatokból filmek készülnek, de a fordított transzformációra közel sem lehet annyi példát találni. Azonban a található példák sorát minden bizonnyal a Crash, vagyis az Ütközések adaptációja vezeti, hiszen mégis csak Oscar-díjas filmről van szó.

Az Ütközések annak idején erőteljesen megosztotta a hazai mozis közönséget, hiszen egy dolog, hogy Amerikának abszolút bejött a tanmese jelleggel történő sokkolás, de az európai, a hatásvadászatot nélkülöző filmművészet emlőin (is) nevelkedő magyar nézőknek sok újat nem mutathatott a történet.


A Crash tévésorozat verziója októberben kerül a képernyőkre és nem sok hasonlóságot fog mutatni a filmmel, csak a cím és a történet töredezettsége fog emlékeztetni a gyökerekre. Ellenben a készítők mindent megtettek, hogy ütős szereplőgárdát szedjenek össze, így olyanok fognak feltűnni a sorozatban, mint Dennis Hopper, D.B. Sweeney, Tom Sizemore és Nick Tarabay.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    huhh, cronenberg crash-ből sorozat? mekkora lenne:) igaz, nézné vagy 10 ember, de akkor is.
  • valamit #2
    Szerintem az előzetes hasonló hangulatú, mint a film. Ha pl. egy áplónő, egy rendőr, egy közigazgatási meg valaki időnként cserélődő civil életét követi nyomon, akkor sok crash lehet, és sokáig fűzhetik... Kiváncsi leszek rá.
  • Tetsuo #1
    Ebbol sorozat.. haha pedig jo film volt.
    En a masik Crash-bol csinalnek sorozatot. Minden reszben uj fetish lenne. ;D