Szekeres Viktor

Humorfronton ismét lecsapnak a nagyágyúk

A Heti hetes szinte példátlan sikerszériával rendelkezik, a műsornak már évek óta nincs ellenfele, kezdődjön 8, 9 vagy este 10 órakor. Az újabb évadra visszatérő társaság első témája csak címről tűnik politikamentesnek, természetesen mindenki kedvenc gumicsontja is helyet fog kapni benne.

Az idei nyár igazi uborkaszezon volt, ha eltekintünk a nyári olimpiától, így mi sem természetesebb annál, hogy a szeptember 7-én, vasárnap 22.30-kor visszatérő vidám, aktuális talkshow a sport nagy ünnepét választja majd fő témájául. A pekingi ötkarikás játékok már csak azért is a középpontba kerültek volna, mivel a Heti hetes egyik állandó tagja, Farkasházy Tivadar, személyesen is jelen volt az eseményen.


A visszatérő vendég szerepét ezúttal az olimpiai bajnok Csapó Gábor fogja betölteni és a kimeríthetetlen témák közül leginkább a magyar sportolók eredményei és a doppingügyek fognak figyelmet kapni.

A TV2 ellencsapásként a Császárok klubja című Kevin Kline-drámát küldi a Heti hetes ellen, mely minden bizonnyal nem lesz elegendő, hiszen meglehetősen kevés hazai műsor rendelkezik olyan nézőréteggel, melyben az "ellendrukkerek" is jelen vannak, hiszen sokszor ők a legnaprakészebbek abból, hogy miféle skandalum hangzott el az adásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tpe #5
    Végignéztem, jókat röhögtem, de mára már fi...gom sincs mik voltak a témák.
  • torcipepe #4
    aham, csak azok jegyzik meg minden mozzanatát, akik utálják. akik imádják, azok jól szórakoznak + néhány dolgot megjegyeznek.
  • Etinger #3
    Jaaa.. szóval, hogy...! Igen, így már értem :)