Szekeres Viktor

Jennifer Aniston visszatér tévésorozatozni

Meglepő a hír, de igaz: Jennifer Aniston visszatér gyökereihez és ismét egy komédiasorozatban fog szerepelni. Most már csak az a nagy kérdés, hogy milyen szerep vár az egykori Jóbarátok közül egyedül ma is sikeres színésznőre?

A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt a nézettségi adatok alapján (vagyis hisszük is, meg nem is), viszont a sorozat remek karaktereit megformáló színészek közül mindössze Jennifer Anistonnak sikerült a mozivászonra is kitörnie. Épp ezért számít meglepetésnek, hogy az NBC meggyőzte, hogy térjen vissza a tévéképernyőre.


Aniston a 30 Rock című komédia egyik 3. évados epizódjában fog feltűnni Tina Fey és Alec Baldwin partnereként egy epizódban, azonban szerepét egyelőre homály fedi. Érdekesség, hogy az előző szezonban, amikor is Jennifer Aniston a Dirt - A hetilap című sorozatban csókolózott a másik Jóbarátok-szereplő Courteney Cox-szal, régi partnere, David Schwimmer is játszott a 30 Rock-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DieselVin #5
    Bár a Jóbarátokban is feltünt nagyon sok jeles Hollywoodi csillag egy-egy epizód erejéig, ezt sem tudom kizártnak tartani... Jennyfert szívesebben megnézném az állítólagos "Jóbarátok-mozifilmben" vagy valami vígjátékban...de évek óta semmiben nem játszik...ami kár érte, mert és csipáztam az "Azt beszélik"-ben, és a "Minden6ó"-ban is..
  • AzUs #4
    Megvolt..
    Hányok ettől a stílustól.. Csak azért írni 1 fasságot -má' bocsánat- ,hogy az emberek elolvassák az amúgy is semmitmondó, bulvár szagot árasztó cikket...

    1ébként Aniston nem rossz
  • MiZo81 #3
    Muhahaha!
    Az ilyen félrevezető címeket nagyon díjazzák az egyetemen.
    Szavazzatok ti is 1-essel! :)
  • scagnetti #2
    "biztos hülye vagyok"
    Akkor már ketten vagyunk :)
    Egyébként már lassan kezdem azt hinni, hogy ezeket direkt csinálják.
  • Herczi #1
    Azért ez is túlzás, hogy visszatér tévésorozatozni, mindössze egyetle egy részben lesz, egy mellékszereplő. Legalább is én, így értelmeztem a cikket, biztos hülye vagyok.