15
-
stigi80 #15 Szerintem jo film manéztem meg -
#14 Nem azon van a hangsúly, hogy mi lett belőle, hanem hogy mi lehetett volna belőle. -
#13 következő állomás:
rendezősztrájk. :) -
#12 Jaj de élettelen példa. Az egy rajzfilm, kíváncsi lennék ha leforgatnák sokkal realisztikusabban élő állatok felhasználásával, animációval, fröcsögő vérrel akkor melyik lenne az erőszakosabb? Hagyjuk már az ilyen demagóg összehasonlításokat. -
#11 így van -
bitbandita #10 Attól még lehet. Mert nem folyik ki premier plánba valakinek az agya meg a belei? Gondolj a Tom és Jerryre. Másról se szól egy epizód, mint hogy hogyan verik agyon-, robbantják és gyújtják fel- stb egymást. Szimpla erőszak és butaság... emberi tulajdonsággal fölruházott, aranyos állatfigurákkal. -
#9 hát akkor ezt is csak letöltjük. ha már a rendező szapulja saját filmjét, akkor inkább nem fizetek egy petákot sem. -
kids #8 24 6. évadja siralmas volt, szóval jogos..
igazából 4. évad óta kicsit rossz vágányon vannak a készítők. -
#7 jó reklám, vin diesel, meg akciójelenetek. Az egész film szimpla erőszak és butaság...................oké pont azért fogom megnézni! -
#6 Hát ha a 24 szintjét megüti, akkor az rossz már nem lehet. :) -
msgreg #5 Most miért kell a 24-hez hasonlítani!!!
A 24-et pont azért szeretik az emberek,mer Jack Bauer,még Chuck Norris-t is elintézné!!!
A 24 szerintem igen jó kikapcsolódás,ráadásul izgalmas! -
sandor8206 #4 majd bukik a film a pénztáraknál, és akkor lesz seggberúgás a producereknek, vagy ki tudja:-) -
#3 "Az egész film szimpla erőszak és butaság"
Annyira nem lehet erőszakos, ha PG-13-as besorolást kapott. -
avman #2 valaki szólhatna neki, h maximum európában, vagy ázsiában készíthet szerzői filmet, csak ott jóval kisebbre nyitják a buksztárcát. ellenben tényleg jó filmeket tudnak csinálni. nemrég néztem meg wong kar wai hálivúdos szösszenetét, és innen üzenem a mesternek, ezért felesleges volt a nagy vízen túlra utazni. -
#1 Szomorú helyzet:(