15
  • stigi80
    Szerintem jo film manéztem meg
  • MrPrise
    Nem azon van a hangsúly, hogy mi lett belőle, hanem hogy mi lehetett volna belőle.
  • SRobert
    következő állomás:
    rendezősztrájk. :)
  • Narxis
    Jaj de élettelen példa. Az egy rajzfilm, kíváncsi lennék ha leforgatnák sokkal realisztikusabban élő állatok felhasználásával, animációval, fröcsögő vérrel akkor melyik lenne az erőszakosabb? Hagyjuk már az ilyen demagóg összehasonlításokat.
  • ates84
    így van
  • bitbandita
    Attól még lehet. Mert nem folyik ki premier plánba valakinek az agya meg a belei? Gondolj a Tom és Jerryre. Másról se szól egy epizód, mint hogy hogyan verik agyon-, robbantják és gyújtják fel- stb egymást. Szimpla erőszak és butaság... emberi tulajdonsággal fölruházott, aranyos állatfigurákkal.
  • immovable
    hát akkor ezt is csak letöltjük. ha már a rendező szapulja saját filmjét, akkor inkább nem fizetek egy petákot sem.
  • kids
    24 6. évadja siralmas volt, szóval jogos..
    igazából 4. évad óta kicsit rossz vágányon vannak a készítők.
  • otrosinka
    jó reklám, vin diesel, meg akciójelenetek. Az egész film szimpla erőszak és butaság...................oké pont azért fogom megnézni!
  • BaliBoy
    Hát ha a 24 szintjét megüti, akkor az rossz már nem lehet. :)
  • msgreg
    Most miért kell a 24-hez hasonlítani!!!
    A 24-et pont azért szeretik az emberek,mer Jack Bauer,még Chuck Norris-t is elintézné!!!
    A 24 szerintem igen jó kikapcsolódás,ráadásul izgalmas!
  • sandor8206
    majd bukik a film a pénztáraknál, és akkor lesz seggberúgás a producereknek, vagy ki tudja:-)
  • Szolnokboy1
    "Az egész film szimpla erőszak és butaság"

Annyira nem lehet erőszakos, ha PG-13-as besorolást kapott.
  • avman
    valaki szólhatna neki, h maximum európában, vagy ázsiában készíthet szerzői filmet, csak ott jóval kisebbre nyitják a buksztárcát. ellenben tényleg jó filmeket tudnak csinálni. nemrég néztem meg wong kar wai hálivúdos szösszenetét, és innen üzenem a mesternek, ezért felesleges volt a nagy vízen túlra utazni.
  • Gerbill
    Szomorú helyzet:(