Szekeres Viktor

Az 5. évadban holtaiból tér vissza egy Lost-karakter

Messze, nagyon messze van a Lost folytatása, az 5. évad kezdete, de az írók már előre mosolyoghatnak, hiszen a szezont már feltérképezték, nagy részét már meg is írták, így nem is csoda, hogy a forgatás is elkezdődött.

Aki mindenféle információra vágyik, az sok hawaii-i blogger Lost-kukkolását, -észlelését lelheti fel a neten (a mellékelt videó is afféle kandi felvétel Sayidról és Hurley-ről), melyben forgatási érdekességekről számolnak be. Akik viszont bennfentes infómorzsákra vágynak, a hivatalos tudorok, újságírók tollából kaphatnak meg mindent, ami naprakész. (Az amerikaiakról van szó, természetesen, nekünk közvetlenül sajnos nem súgnak meg semmit.)



A legfrissebb újságírói infók szerint pedig visszatér a sorozatba Ana Lucia, vagyis az őt alakító Michelle Rodriguez. Más szériák esetében nyilván nagyobb port kavarna a hír, de a Lostnál minden bizonnyal sokan csak léha biccentéssel nyugtázzák, hogy Hurley ismét hallucinálni fog egyet, esetleg valamelyik másik szereplő visszaflashbackkel az Oceanic 815 indulására.

Ennek ellenére a visszatérés körülményeit a készítők hét lakat alatt tartják és semmi közelebbit nem árultak el, csak azt javasolták, hogy az 5. évad 2. részében nyissuk ki jól szemeinket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • npityusk #5
    A LOST az egy király sorozat.
  • immovable #4
    csak nem dobó kata az?
  • Mr Csé #3
    leszopott egy írót :D
  • Sanyix #2
    Akkor miért nem élőholtak szigetének hívják?
  • BaliBoy #1
    Ebben mi a hír? Mármint a durranás? Eddig is nyílvánvaló volt, hogy a szigeten néha feltámadnak a halottak. :)