Szekeres Viktor

Bukott a Clone Wars-mozi

Az új Clone Wars-filmet (már, ha filmnek lehet nevezni egy tévésorozat felvezetését) nem sokan nézték meg, és még a kezdő alacsony nézőszám is gyors csökkenésnek indult a premier második hetében.

Azt lehet találgatni, hogy vajon csak a legnagyobb Star Wars-fanatikusok vették a fáradságot, hogy megnézzék moziban azt, amit nemsokára esetleg tévében is láthatnak, vagy éppen ők, a fő rajongók maradtak távol, átengedve a mozitermek kényelmes székeit a gyerekeknek, akik minden bizonnyal rajongva szemlélték a háromdimenziós, bumfordi figurák kalandjait.


A nálunk szeptember 3. hetében debütáló animációs film Amerikában 14,6 millió dollárral a harmadik helyen nyitott, de a második hétre közel 60%-os esést elszenvedve már csak az 5. helyet tudhatta magáénak. Vagyis a Clone Wars-film a várható 35 milliós bevételével messze el fog maradni a várakozástól.

Persze a mozibemutató csak afféle bónuszt jelent, hiszen a nagy pénz a maratoni hosszúságú sorozat tévés bevételeiben rejlik, és a szokásos merchandising pénzekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • karmenanita #52
    Szerintem nagyon nem gyerekeknek való...egyet értek azokkal, akik azt írták, hogy van benne olyan, amit kisgyerek nem ért meg....am, apám is nézi, mert imádja a Star Wars storykat és neki is nagyon tetszik! Az, hogy rajzolva(animálva) van kit érdekel! Szerintem úgy jó, ahogy van és kész...ez persze csak az én véleményem, senkit nem akarok lehurrogni vagy ilyesmi!
    Szal, nekem nagyon tetszett a movie is meg a sorozat is király!:)
  • HeadHunter86 #51
    22 vagyok. És szerintem qrva jó.
  • DarkEvilPiccolo #50
    Ezzel csak az a gond, hogy nem gyerekeknek készült, ugyanis a hülye kinézete ellenére vannak benne olyan dolgok amiket egy ide írni nem tudó kisgyerek nem biztos, hogy fel tud fogni... Emellett, lesz benne nem egy karakter, akinek a múltját fogják majd a későbbiekben boncolgatni, amiket max. az ember csak a képregényekből tudhat meg, de mivel elég sokan vannak akik nem olvasnak képregényt, viszont az animációt esetleg megnézik, ezért sokmindenre fény derülhet számukra is. Szóval, ha kihagyja valaki ezt az animációt csak azért mert szerinte gyerekeknek készült és gyerekes is (pedig rohadtul NEM az!), akkor az az ember elég sokmindenről "lecsúszhat" amik amúgy lehet, hogy elég érdekfeszítő dolgok. Mondjuk nekem nagyon újdonságot nem fog okozni szerintem, mert olvastam az összes klónháborúval kapcsolatos képregényt. Bár Lucas bácsi biztos lesz olyan aranyos, hogy mindenféle érdekességgel megtoldja még az animációt, olyan dolgokkal amik nem voltak benne a képregényekben. =D
  • torcipepe #49
    én meg csak 19, naés?? még nem is láttam a filmet, csak válaszoltam egy felvetésre, miszerint ez gyerekeknek készült és nekik nagyon tetszik.
  • DarkEvilPiccolo #48
    Ezek szerint 28 évesen még én is az vagyok. :D
  • DarkEvilPiccolo #47
    Ha nincs más? Animax az egyetlen csatorna amit elnézegetek a TV-ben. :P Amúgy anime fan vagyok. :P Valószínüleg én ezért is nem viszojgok annyira ettől a CW grafikától, mert eléggé animés feje van a karaktereknek. :P És érdekes, hogy micsoda hülye elméletek születnek errefelé. Én tudok írni egyrészt, másrészt meg nem is vagyok kisgyerek, és mégis tetszik a cucc... Amúgy ez különben hülyeség, hogy csak gyerekeknek készült. Sőt, a mondanivalója szerintem közel sem felfogható egy kisgyerek számára. Nem azt mondom, hogy bonyolult sztorija lenne, de azért nah. A kisgyerekek a Power Rangerst esetleg megértik, dehát az olyan is. A CW és a Power Rangers között ég és föld a különbség szerintem.
    Azért mert animációs plusz elég gagyi a grafja (bár szerintem megszokható) attól még nem lesz gyerekes az egész. A Star Wars filmek is vannak ahol igen csak "bohókásra" sikeredtek, szóval meglehetősen gyerekesek, és a CW közel sem annyira gyerekes mint a SW filmekben azok a bizonyos bohókás részek. Pl. az Ewok-ok a Jedi Visszatérben sokkal gyerekesebbek mint ez a CW.
  • blitzy #46
    1. Akkor 30 évesen még gyerek vagyok. :)
    2. De igen, készítenek. Gagyi paródiákat én nem nézek, a Tartakovsky féle sorozatot pedig nem tartom paródiának.
    3. Nekem nincs Minimax/Animax. Sőt, az utóbbi időben tv-t sem nézek, mióta netről leszedem a nekem kellő részeket. Egyedül a tv-újságot nézem, hogy ötletet szerezzek a letöltésekhez... bár már azt se, inkább a torrent oldalakat böngészem.
  • torcipepe #45
    1. mert max olyan kicsi gyerekeknek tetszhetett, akik nem tudnak még ide írni
    2. mert nekünk nem készít senki filmet, csak a gagyi paródiák célcsoportjaként vagyunk számontartva
    3. 21óra után még énis leülök Minimax/Animax-ot nézni, ha nincs más
  • Etinger #44
    Bippo: Köszi!
  • DarkEvilPiccolo #43
    A Clone Wars rajzfilmsorozatot nem érte meg kiadni a magyar kiadóknak, legalábbis ők így gondolták, mert hát nem is volt valami kelendő a cucc meg stb. De itt most más a helyzet, mert ezt azért biztos többen megvennék, és ebből biztosan lenne azért némi bevétel is. 100 rész lesz össz-vissz, szóval, ha 3 részt rávarázsolnak 1 DVD-re, akkor elég jól járnak szerintem. A rajzfilm tulajdonképpen össz-vissz 1 DVD lett volna, és ezért is gondolták úgy, hogy nem variálnak vele.