Ötvös Tibor

Billy Bob Thorton lesz Freddy Krueger?

Robert Englund, a mindenkori Freddy Krueger egy rádiós interjúban azt állította, hogy biztos forrásból értesítették, miszerint Billy Bob Thornton lesz a Rémálom az Elm utcában remake gonosza.

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint a Michael Bay irányította Platinum Dunes produkciós cég megszerezte a kultikus Rémálom az Elm utcában jogait és "hamarosan" élvezhetjük az első feldolgozást. Természetesen azonnal elindult a találgatás, hogy a mindenkori Freddy, Robert Englund vagy egy esetleges utód okoz rémálmokat a fiataloknak.



A színész erre maga adott választ, méghozzá a Loveline című éjszakai rádiós műsorban. Englund új filmje, a Jack Brooks: Monster Slayer promóciója miatt járt ott és ha már mikrofon elé került, a Rémálom az Elm utcában remake-ről is elkotyogta a legérdekesebb információt. A színész - belsős forrásokra hivatkozva - bizton állítja, hogy Freddy Krueger immáron nem az ő, hanem Billy Bob Thornton alakjában tér vissza a mozikba.

A stúdió ezt azonban nem erősítette meg - igaz, nem is cáfolta. Mindenesetre megvárjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #20
    Egyet kell, hogy ertsek. Vajon mikor jon a BTTF-remake?
  • pauly #19
    "miért nem dolgozzák fel egyből az Alien szériát" hát én már azon se csodálkoznék ha pár éven belül kijönne abból is egy remake

    "Majd winnie jön a szövegével, de ha egyszer van ár igény, szegény producerek"
  • adam first #18
    Szégyen és gyalázat, mennek a picsá.. Kell a fenének Freddy folytatás, a régi széria tökéletes volt, miért nem dolgozzák fel egyből az Alien szériát, hülye barmok. Majd winnie jön a szövegével, de ha egyszer van ár igény, szegény producerek. Elárulom nincs rá igény, csupán mindenki pénzt akar látni, egyre szarabb ez a világ amiben élünk. Miért kell mindent tönkre tenni, nincs semmilyen igény sem Alien, sem Termiantor, sem Nightmare on Elm Street folytatásokra/feldolgozásokra. Csupán a producerek igénylik, a milliós bevétel miatt. Valamit jobb nem elbaszni egy hatalmas szagát, ilyen volt a Terminator széria is. Hiába jött T3, közelébe nem ért egyetlen James Cameron által rendezett résznek sem. Cameron lezárta a Terminator szériát, elvégre az ő ötletein alapult minden, ő lezárta, Vajnáék meg előálltak egy B kategóriás akciófilmmel, körülbelül, csak azért kerülhetett fel a Terminator 3 cím, a filmre, mert Schwarzi bőrkabátba mászkált és hasonlított egykori önmagára. Ki kíváncsi ere a sok szara, inkább lenne Hollywoodban épp kézláb forgatókönyv író vagy tökös producer, mint kb. úgy 10-20 éve, amikor még mertek bevállalni új dolgokat. Manapság miért nem mernek, warezra nem lehet fogni, amikor most 2008-ban az új Batman film, csupán a mozibevételekből világ szerte majdnem eléri az 500 millió dollárt. Aki, mer az nyer.
  • nessboth #17
    Texas remake valóban a remakek között a minőségebbi fajtából való. Sajna eléggé brutalitás mentes volt, és mikor dvd-n néztem néha picit elbóbiskoltam rajta, de tény hogy moziban nagyon bejött
  • azirafael #16
    Hova lett a hozzászólásom???

    Amúgy vágjátok, hogy volt 1988-1990 között egy 37 részes Freddy's nightmares című TV sorozat is a témában? Az még érdekes lehet... megvan valakinek?
  • azirafael #15
    Nem tudom mit sír a szátok a freddy gyerek miatt... inkább ki fogja játszani Johnny Depp szerepét? :)
  • Alec #14
    szvsz előbb meg kellene nézni más színész alakításában mielőtt azt mondja bárki is, hogy Englund az igazi
    Jokerre is sokan azt mondták Jack Nicholson tökéletes volt benne most meg azért mégiscsak akadt jobb
  • winnie #13
    ja. nem a színészeknek, nem az írónak, nem a rendezőnek, hanem az executive producernek, mert az ő cége égisze alatt futott a film. logikus.
  • Sance231 #12
    Érdekes lesz más színészt látni a szerepben, de én nem gondolom, hogy sokat számítana. Englund sosem volt jó színész, inkább a maszkmestereknek köszönheti a sikert, lehet, hogy Thornton még jobb is lesz.
  • scagnetti #11
    Miért fikázod Bay-t? Az Texasi remake-je nagyon jól sikerült, és ezt elsősorban neki köszönhetjük.