Szekeres Viktor

Prince of Persia: Az első képek a Hercegről

Éppen a minap adtunk arról hírt, hogy a Prince of Persia-film premierjét 2009-ről 2010-re csúsztatta a forgalmazó, ami annyiban jót is tehet a produkciónak, hogy nem kell kapkodva végezni az utómunkával, hanem minden egyes jelenet kimunkálására marad elég idő.

Mindenesetre a premier halasztása nem jelenti azt, hogy a nyárra kiírt marokkói forgatás ne kezdődne időben - és ha már időben kezdődik a forgatás, akkor mi sem természetesebb, hogy fényképek szivárognak ki róla.

Klikk ide! Klikk ide!

Ahogy az várható volt, ismét csak a JustJared paparazzói voltak a legfürgébbek, így a netezők pár órája már szemügyre vehetik a szerepre ráedző Jake Gyllenhaalt Dastan szerepében, aki a Prince of Persia: The Sands of Time-ban Taminával az oldalán próbálja megakadályozni a gazt cselszövésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #29
    Jake-nek sztem sokat fogunk még köszönni. Jó színész. És vele el lehet adni a filmet. És ez nem utolsó szempont. Kell a húzónév. J. Depp pedig kiváló színész, de szerintem nem erre a szerepre termett. Szal hajrá. Leadivatfikázókkalmerteznemisilyenajátékbanmiértnemarabmegizééé :)
  • régesrégen #28
    Szerintem a herceg szerepére Johnny Depp lett volna alkalmas merthát jobban hasonlít rá mert neki barnás a bőre mint a hercegnek. De Depp sose válalna el egy
    ilyen szerepet
  • PSone #27
    Tinman egyetértek veled, + még hozzá tenném, hogy az arca karakteriszitkája és szinte telesen más, sokkal keskenyebb...arról nem beszélve hogy a herceg mikor volt full borostás?? na mind1

    http://www.gamecon.hu/screenshots/walls3/prince%20of%20persia/0415prince%20of%20persia1.jpg

    http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/13839/21_2008/prince-of-persia.preview.jpg
  • Lalee1 #26
    Így van.
  • skiryo #25
    a SOT-ba még vékony volt, de a WW-be már ilyesmi.
  • Tinman #24
    Gáz.

    Miért? Mert a herceg nem egy izomkolosszus... picit vékonyabb és sokkal szálkásabb. Ez a csávó nem hogy a falon nem tudna futni, meg szaltózni, de még a sima futást sem bírja sokáig ilyen edzőtermi izmokkal.
  • Hoz_Hun #22
    Egész jó képek. Kezdek bizalmat fektetni a filmbe.
    A Hitmanbe a faszi a képek alapján sem volt jó és utólag a filmben sem. Véleményem szerint.
  • globint #21
    Én is opeca-val értek egyet! A film címe szerint, na meg a játék címe szerint is "Princ of Persia", de a fickónak nem sok köze van Persia-hoz.....
  • Franky25 #19
    Vagy több szoli?
  • opeca #18
    Úgy néz ki, mint akinek a szájába nyomtak egy motoros-pumpát, és éjszakára ott felejtették.

    Szerintem egy fél arab, szálkásabb csávót kellett volna keresni.